Rebellion er aktuelle med udgivelsen Zombie Army Trilogy. Hvis titlen ikke lige siger dig noget så er jeg sikker på du kan nikke genkendende til Sniper Elite serien. ZAT er også bygget over samme læst blot med den forskel at du her kæmper mod horder af nazi zombier. Der som titlen antyder tre spil med i alt 15 baner som hver tager en 20-30 minutter at komme igennem. Banerne er lineære uden på nogen måde at være kedelige. Min favorit er den smalle stressende kamp i toget.

zat 04Historien er ligegyldig og er du interesseret så har Hitler som en sidste krampetrækning da 2. Verdenskrig stort set er tabt, åbnet for portene til Helvede. Da spillet er bygget over Sniper Elite er det også rifler der er dit primære våben sammen med et sekundært og en pistol. Det sjove er granater og miner som sætter kulør og zombie stykker på store dele af banen.

zat 01Lad mig være helt ærlig. Det er ikke stor kunst, det er rigtig god underholdning. Animationerne når du tramper på zombier rammer ikke helt og lyden fra zombier lyder tæt på selvom de er spawnet i den anden ende af banen. Det bliver der så rigeligt kompenseret for i underholdningsværdi og fornemmelsen af at anvende de forskellige våben. Det bliver kun overgået af bullet time hvor du i slow motion kan se dit skud ramme en zombie og kværne gennem skeletdele og rådden krop. Jeg har sat frekvensen af disse animation helt i top. Du kan altid trykke på X for t springe en over hvis du synes det er for meget.

zat 02Der er faktisk også rigtig god udfordring hvis du f.eks. vælger sværhedsgraden Elite. Så skal du både kompenserer for projektilets bane, dit hjerteslag og din skydestillig. Har du en mere arcade indstilling og ønsker at skyde i en helt lige banen og lige godt uanset din position, så vælger du den letteste sværhedsgrad. Jeg har spillet PS4 udgaven og her synes jeg udnyttelsen af kontrollens højtaler også giver et ekstra løft til stemningen.

zat 03Har du tre venner at dele oplevelsen med bliver det bare endnu bedre. Spillet finder automatisk en sværhedsgrad der passer til antallet og hvis hver tager en af de fire helte så er der masser af underholdende oplevelser. Horde, hvor du skal overleve så længe som muligt, bidrager til spillets levetid. Har du det som download så er de små 10G giver godt ud hvis du lige trænger til et uforpligtende skydespil.

Det er en spilmotor der har lidt skarpe kanter og en oplevelse der set mange gange før. Til prisen på 320 kr. på tilbud i denne uge så er det stadig alle pengene værd. Jeg bliver aldrig træt af at se råddent kød og ben splinter fyge gennem luften. Leder du efter uforpligtende shooter underholdning så er Zombie Army Trilogy noget for dig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLamborghini DLC til Driveclub senere i marts
Næste indlægHotline Miami 2: Wrong Number ude nu til PC og PlayStation
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
zombie-army-trilogy-anmeldelseDet er en spilmotor der har lidt skarpe kanter og en oplevelse der set mange gange før. Til prisen på 320 kr. på tilbud i denne uge så er det stadig alle pengene værd. Jeg bliver aldrig træt af at se råddent kød og ben splinter fyge gennem luften. Leder du efter uforpligtende shooter underholdning så er Zombie Army Trilogy noget for dig.