Løb, find forsyninger – hverdagen eksisterer ikke mere!Følg med i føste sæson af zombieapokalypsen! Se hvordan det hele startede – fra 5. november 2016

Fear the Walking Dead foregår i samme univers som The Walking Dead. Følg med når udbruddet begynder i Los Angeles lang tid før The Walking Dead-tidslinjen starter. Fear the Walking Dead er en skrækindjagende serie, der undersøger hvordan zombieapokalypsen opstod og samtidig følger de menneskelige omkostninger der opstår under sådan en begivenhed.

Dramaet:
Mød den nye Manawa familie. Enke Madison Clark er en populær elevrådgiver på den lokale skole. Hun har to børn og er kærester med Travis Manawa, en vellidt engelsklærer. Madisons søn er narkoman og ude af kontrol. Hun har også en datter, der er elitestudent og håber på at hendes videreuddannelse kan få hende væk fra mor og bror. Travis’ søn, Christopher, ønsker slet ikke Clark familien tæt på sig og så hellere sin far genforenet med sin mor.

Apokalypsen:
Flere steder i USA har der været meldinger om mystiske morbide mord. Vi bliver selv præsenteret for et af dem. Vores hovedperson, narkomanen Nick, vågner op af sin rus i en forladt kirke. Han kalder på sin kæreste, Gloria, som ikke svarer. Nick begynder at lede efter hende. Endelig finder han frem til hende og opdager hun er en vaskeægte støvøjet zombie – sværtet ind i blod og med en kniv i brystet. Hun virker absolut ikke glad for at se Nick. Han flygter i panik ud af kirken. I sin choktilstand får han ikke orienteret sig ordentligt og bliver ramt af et køretøj.

Historien er igang.

Oplev det hele i fantastisk HD med Blu-Ray bokssættet Fear the Walking Dead sæson 1.