BenQ lancerer ZOWIE ZONE – en komplet løsning til gamingcafeer, der vil tilbyde sine gæster en professionel eSportsoplevelse.

 

ZOWIE har altid haft som erklæret mål at tilbyde den bedste gamingoplevelse i konkurrenceøjemed. Et af de unikke kendetegn ved ZOWIEs produkter har derfor været simpel, hardwarebaseret konfiguration, der giver gameren frihed til at fokusere på spillet frem for tilpasningen af sit udstyr.

 

ZOWIE ZONE er det næste trin i udviklingen – en komplet løsning til konkurrencepræget gaming:

 

Stabilt

Hardwaren som softwaren, som ZONE er bygget op omkring, er optimeret for at skabe et klippestabilt fundament til seriøse gamere i konkurrenceprægede spil – ikke de højeste tal i benchmark-test.

 

Komfortabelt

For seriøse gamere, der øver sig i timevis ad gangen, er den fysiske komfort ved computeren en af de absolut vigtigste overvejelser. Bordet i ZONE kan justeres i højden, og skærmen er monteret på en fleksibel arm, så gameren let kan finde den mest komfortable indstilling.

 

Brugervenlig

ZONE viderefører naturligvis ZOWIEs centrale plug’n’play-princip: Tryk på en enkelt knap, og hele systemet tændes, klar til brug.

 

Praktisk

Tilslutning af eget udstyr går som en leg takket være let tilgængelige porte, og snart er det slut med klodsede knapper og menuer på skærmen: ZOWIE arbejder i øjeblikket på en intuitiv brugerflade til at finjustere lyd- og skærmindstillingerne via tastaturet og musen. ZOWIE ZONE opdateres med denne funktionalitet på et senere tidspunkt.

 

Flere oplysninger og billeder

  • ZOWIE ZONE sælges udelukkende til gamingcafeer.
  • Det vil være muligt at afprøve ZOWIE ZONE på udvalgte begivenheder, hvor ZOWIE er til stede – f.eks. på DreamHack Leipzig fra 13. til 15. januar – og på gamingcafeer med fokus på eSport og konkurrencepræget gaming.