MMD, teknologivirksomheden bag Philips skærme, relancerer Philips BDM3470UP – den er allerede tilgængelig i butikkerne nu. Denne 34″ (86.7 cm) UltraWide QHD-skærm er udstyret med en række funktioner og innovative teknologier for at øge produktiviteten på kontoret eller til at få maksimalt ud af underholdningen derhjemme. CrystalClear og IPS-teknologi gør billederne klare og farverne levende, mens UltraWide MultiView funktionen giver brugerne den plads, de har brug for til både arbejde og underholdning. USB 3.0 og HDMI gør tilslutning let, mens SmartErgoBase foden sikrer optimal komfort. Den alsidige skærm er et ideelt valg til både professionelle på arbejdspladsen såvel som hjemmebrugere.

Strålende panoramiske billeder

Philips BDM3470UP er en fryd for øjet. Det UltraWide 21:9 format, kombineret med CrystalClear Quad HD 3440 x 1440 opløsning, betyder at brugerne kan nyde detaljerige billeder i høj kvalitet. Skærmens høje visuelle kvalitet forbedres yderligere af IPS teknologi, der sikrer særligt klare billeder med knivskarpe farver, der gør skærmen god til billedvisning, film og selv søgning på nettet gøres mere lækkert for øjnene. Skærme med IPS giver også særligt brede betragtningsvinkler på 178/178 grader, hvilket gør det muligt for brugerne at se skærmen fra næsten alle vinkler — en særlig god funktion når hele familien vil se film, eller når man laver gruppearbejde på en enkelt skærm. Philips BDM3470UP er også udstyret med SmartUniformity, en speciel funktion, der eliminerer forstyrrelser i farve og lys, og sikrer fotografer, grafiske designere og andre, der arbejder professionelt med visuelt materiale, at de kan have tillid til farvegengivelsen.

Plads til flere opgaver

Philips BDM3470UP måler 34” (86.7 cm), et bredt format der giver god plads til forskellige projekter. Uanset om man arbejder alene eller i en gruppe, er skærmen bred nok til at håndtere store regneark, side-om-side sammenligninger af grafer, detaljerede CAD-CAM aktiviteter, eller det hele på en gang. MultiView funktionen gør det også muligt at tilslutte forskellige enheder, og se dem samtidigt på skærmen. Eksperter i multitasking vil elske denne funktion, der kan booste produktiviteten eller endda gøre det muligt at kombinere arbejde og underholdning på samme skærm. I tilfælde af at man har brug for endnu mere plads, kan man drage fordel afBDM3470UP’s ultra tynde kanter, ved at sætte flere skærme ved siden af hinanden, så arbejdsstationen gøres endnu større – eller for at skabe bedre indlevelse når man spiller.

Maksimum komfort

Brugere af Philips BDM3470UP har mulighed for let at gøre brug af alle skærmens funktioner, der skal gøre skærmoplevelsen og tilslutning mere behagelig. For at gøre den fysiske belastning af en hel dag foran computeren mindre, er skærmen udstyret med en SmartErgoBase fod der kan tilte, dreje og rotere, såvel som den kan sænkes næsten helt ned til skrivebordet, så den helt rigtige vinkel og højde kan opnås. Den smarte kabelfunktion i foden hjælper med at fjerne rod fra skrivebordet. Skærmen er også udstyret med Super-Speed USB 3.0, der giver 10 gange hurtigere overførselshastighed end USB 2.0 standarten. Skærmen er klar til HMDI med alt det nødvendige hardware der kræves, for at håndtere digital video og lyd i høj kvalitet, når det overført fra et enkelt kabel fra en PC eller andre AV-kilder. Derudover er Philips BDM3470UP udstyret med to stereo højtalere, for at sikre gode audiovisuelle oplevelser.

Philips BDM3470UP er tilgængelig til en vejledende salgspris på 4.899 DKK.