Jagten på den perfekte julegave er sat ind! Og hvem gider bløde pakker, når man kan få en spændende hård én under juletræet? Disse 6 gode bud fra teknikkens verden vil med sikkerhed vække glæde hos den passionerede content creator, engagerede gamer eller hos filmentusiasten, der vil opgradere hjemme-biografen.

Alsidigt webkamera med premium linse og auto-focus

Er du på jagt efter gaven til den kommende youtuber, TikTok’er eller streamer, er et Logitech StreamCam alletiders bud.

StreamCam er et webkamera i professionel kvalitet, som både streamer og optager i fuld 1080p HD-opløsning, og leverer en skarp kvalitet til både YouTube-videoer og Twitch-streaming. Med den smarte auto-framing-funktion er man altid i fokus når der filmes, uanset om man bevæger sig i den ene eller den anden retning. Og så kan det vendes, så man både kan optage til både vertikale og horisontale formater. 


Vejl. pris 1.299 kr. – fås i grå og hvid. 

Læs mere her

Helt trådløse øretelefoner med 40 timers batteritid

Smarte in-ear høretelefoner fra Creative til den mobile type, der altid er on the go.

Støjreduktionen gør telefonopkald helt uproblematiske, selv i myldretrafikken; den ekseptionelle lydkvalitet kan personliggøres i Creatives app; og den lange batterilevetid gør Creative Outlier Air V3 øretelefonerne til en perfekt ledsager når der skal streames seriemaraton under lange flyrejser eller til at høre en hel koncert på langdistancecykelturen.

Leveres i smart opladningsetui, der er lige til at putte i lommen. 

Vejl. pris: 519 kr. Fås på Creatives website

Den perfekte mikrofon til gameren

Blue Microphones Yeti X mikrofon fungerer til både gaming, streaming og podcasting – og er med sin USB-tilslutning meget nem at komme i gang med. De fire optagemønstre kan tilpasses anvendelsen.

En smart LED-måler gør det muligt at justere gain, lyd- og stemmeniveauer på blot et øjeblik on-stream, mens der optages live. Mikrofonen kommer med Blue Vo!ce teknologi, som gør det muligt at tilføje professionelle stemmeeffekter og brugerdefinerede forudindstillinger ved blot et enkelt tryk, så mikrofon set-uppet fremstår endnu mere professionelt. 

Vejl. pris 1.399 kr. 
Find den bl.a. her

Lækker lyd til hjemmebiografen

Med Creative Stage 360 soundbaren får modtageren sin helt egen hjemmebiograf! Der er integreret Dolby Atmos-teknologi, og som bruger vil man opleve en fuldstændig tredimensionel, biograflignende lyd med en meget realistisk surround sound og styrkegengivelse, når man afspiller fra populære streamingplatforme såsom Netflix, Disney +, HBO Max og mange flere. Med denne soundbar er der for alvor dømt filmaften i sofaen med alle vennerne!


Vejl. pris: 229,99 EUR (ca. 1.706 kr.)

Fås bl.a. på Creatives hjemmeside

Holografisk lyd til gameren

Creative SXFI Air Gamer er det perfekte headset at lægge under træet til den passionerede gamer. De trådløse USB-høretelefoner kommer med det nye SXFI BATTLE Mode, som er en specialdesignet lydprofil, der giver en bedre gaming-oplevelse for brugeren med præcise lydkoder, afstandsprojektion og retningsangivelse, som bl.a. giver et forspring i skydespil.

Cool RGB-lys på ørekoppen, GamerChat teknologi og holografiske Super X-Fi-lydeffekter vil imponere selv den hårdeste gamer! 


Vejl. pris 139,99 EUR (ca. 1.038 kr.)
Fås hos Creative

Bedre lyd til onlinemøderne på hjemmekontoret

Blue Yeti Nano er en lille og elegant mikrofon til selv det lille hjemmekontor. Den kompakte USB-model leverer Blues velkendte lydkvalitet og er designet til både at streame og optage lyd, hvilket gør den særligt velegnet til dig, der ønsker at opgradere hjemmekontoret i en tid, hvor videomøder aldrig har været mere brugt.

Yeti Nano er en såkaldt plug-and-play mikrofon, der gør det ultra nemt at komme i gang med at streame eller optage lyd, og den lille mikrofon er en seriøs opgrafering, der vil gøre en forskel under onlinemøderne på studiet eller arbejdet.

Vejl. pris: 899 kr. Fås bl.a. i Elgiganten og på Blues egen hjemmeside