Efter en lille forsinkelse er Acer nu klar til at tage imod din forudbestilling, på det Acer kalder en Gaming tablet. Tabletten har fået navnet ‘Predator 8’ som udspringer sig bland andet fra deres Gaming laptops. Acer overraskede gadget folket en hel del sidste år, da de annoncerede at de ville lave en Gaming tablet og September sidste år, viste de så ‘Predator 8’ frem på IFA.

Acer vil slå et ordentlig slag for de gamere som ynder at bruge tiden på ‘mobile gaming’. Hvis du bestiller nu, ja så har du mulighed for at få sendt din enhed fra næste fredag.  Hvad angår specifikationer på tabletten, så er her lidt af det som den kommer til at indeholde:

  • 8″ 1920 x 1200 skærm med full-hd 1080p i både spil og videoer.
  • Intel Atom x7-Z8700, a quad-core chip som kører fra 1.6 to 2.4 GHz
  • 2gb Ram
  • 4 højtalere ( Virtual Surround )
  • Rumble function

Acer Predator 8 er ikke så stilren som Apples Ipad, men man er nok ikke i tvivl om at det heller ikke er Acer’s stil. Men det som den “mangler” i stil, giver den så sandelig tilbage i høje specifikationer. Udover stil og specs. så kommer Acer Predator 8 med en højfølsom skærm som skulle udmatche alt andet. Det bliver spændende at se om der bliver rift om ‘Predator 8″. Man bliver uanset hvad, ikke snydt på prisen. Til sine 2.999kr så er det ‘value for money’. Dog skal man lige være opmærksom på at det er kun WiFi indtil videre. Der er desværre ingen forlydender om at der i fremtiden kommer en med 3G/LTE.