ADATA Technology, lancerer XPG GAMMIX S11 (S11) – en lynhurtig SSD i M.2 2280-format med et unikt kølelement for at sikre optimale driftstemperaturer. S11 produceres i kapaciteter på 240 GB, 480 GB og 960 GB.

XPG GAMMIX S11 – hurtig, kølig og pålidelig ydelse

Kombinationen af PCIe Gen3x4-grænsefladen, NVMe 1.3-protokollen, Intelligent SLC-caching, 32-bit DRAM-databus og en DRAM cache-buffer resulterer i en fantastisk ydeevne, og med XPG’s specialdesignede køler er temperaturen på S11 mindst 10 grader lavere end på M.2 SSD’er uden køler.*
Med 2. generation af 64-lags 3D NAND Flash-moduler samt understøttelse af RAID Engine og Data Shaping samt avanceret LDPC-fejlkorrektion er S11 ikke bare hurtigere, men også langt mere pålidelig end tidligere generationer – også på lang sigt. S11 er således normeret til hele 2 millioner timers MTBF (mean time between failures), dvs. mere end 218 år!

Uddrag af specifikationer for XPG GAMMIX S11

 

  • M.2 2280 formfaktor
  • PCIe Gen3x4 grænseflade, NVMe 1.3
  • Fremragende sekventiel læse/skrivehastighed: op til hhv. 3200/1700 MB/sek.
  • Tilfældig 4K læse-/skrive-ydeevne: Hhv. 310.000/280.000 IOPS
  • Specialdesignet køler sikrer 10 graders lavere driftstemperatur*
  • Holdbarhedsnormering: 2 millioner timers MTBF (mean time between failures)
  • Dækket af 5 års produktgaranti

Om XPG

Xtreme Perfomance Gear (XPG) er et ADATA Technology-brand af højtydende PC-hardware. XPG-produkter skiller sig ud ved at overgå de strenge krav i ADATA A+ testmetodikken. Dermed er de garanter for de højeste standarder mht. stabilitet og ydeevne. XPG giver gamere, entusiaster og overclockere en ektraordinær oplevelse med sømmet i bund takket være avanceret teknologi og iøjnefaldende design, der har vundet prestigefyldte priser verden over – heriblandt Good Design-priser fra Japan og Taiwan Excellence Gold-priser fra Taiwan. ADATA XPG-produkter er anerkendt af overclockere og verdenskendte professionelle gamere som nødvendige redskaber til at opnå sejr. Få mere at vide på www.xpg.com.