Blue udvider nu sin produktportefølje i Danmark med Lola – et sæt høretelefoner i HiFikvalitet, udviklet med afsæt i virksomhedens mangeårige erfaring med at producere studiemikrofoner i høj kvalitet. Med et design og en formfaktor, der skiller sig ud, samt Blues egne specialfremstillede lyddrivere lover Lola et hidtil uset detaljeniveau i ens yndlingsmusik.

Gennem de seneste 20 år er Blue gået forrest inden for lydteknologi, og nu sender mikrofonproducenten også deres høretelefoner i HiFi-kvalitet på det danske marked.

Ny, og erfaren spiller

Selvom Blue er en relativ ny spiller på markedet for høretelefoner, har den californiske virksomhed i to årtier stået bag nogle af de bedst sælgende studie- og USB-mikrofoner. Den erfaring bruger Blue nu til at give brugere den ultimative lytteoplevelse. Fordi meget af den musik, vi lytter til i dag, er optaget på Blues mikrofoner i studier verden over, føler Blue et særligt ansvar for, at kunsternes musik i sidste ende formidles så autentisk og kraftig som muligt til lytterne.

Takket være Blues specialfremstillede 50mm drivere, tager Lola lydkvaliteten til et nyt niveau. Driverne sørger for en ekstrem nøjagtig lydgengivelse, og store kabinetter bag driverne maksimerer luftvolumen omkring driverne. Det giver et fuldendt og harmonisk lydbillede, hvor de lave frekvenser er stramme og kraftige, mellemtonerne velartikulerede og de høje frekvenser tilpas vidtrækkende.

Uanset om du lytter til musik i MP3-format, FLAC-format, vinyl eller streamer direkte fra Spotify, lover Blue, at brugere med Lola vil få ørene op for detaljer i musikken, de aldrig har bemærket før.

Tager kampen op mod masseproducerede høretelefoner

Ambitionsniveauet er højt, og Blue proklamerer modigt, at de er klar til at tage kampen op mod nogle af de største høretelefon-brands i verden:

– Med Lola vil vi være med til at sætte en ny standard for lydkvalitet på markedet for høretelefoner, siger direktør i Blue Microphones John Maier og fortsætter: – Populære masseproducerede høretelefoner lever ikke altid op til deres hype, og derfor har vi udviklet Lola til dem, der ikke vil nøjes

Design der skiller sig ud

Man kan ikke undgå at bemærke Lolas karakteristiske, nærmest futuristiske design, der får høretelefonerne til at skille sig ud fra de modeller, vi ellers ser på markedet. Lola afspejler Blues helhedsorienterede tilgang til design, der ikke kun giver høretelefonerne et særegnet udtryk, men samtidig bidrager til at optimere både lydoplevelse og pasform.

Høj komfort har været førsteprioritet for Blue i udvikligen af Lola. Høretelefonerne har en tynd letvægtshovedbøjle med fire fleksible ”led”, der sammen med justerbare ”arme” på ørekopperne sørger for, at høretelefonerne sidder godt og parallelt på hovedet. De øreformede ørekopper danner et tætsluttende skjold omring ørene og bidrager dermed til en nøjagtig basgengivelse, god lydisolering og minimal udslip af lyden. Resultatet er et sæt høretelefoner, hvis pasform kan skræddersyes til den enkelte bruger for både god komfort og overlegen lyd.

Lola, der fås i sort og hvid, kommer med et blødt rejseetui samt to lydkabler på henholdsvis 3 meter og 1,2 meter med indbygget mikrofon, der har kontrolknap til Apples iPhones og iPad.

Pris og tilgængelighed

Lola fås i butikker og online hos Komplett, Elgiganten og andre autoriserede forhandlere. Vejledende udsalgspris er 2049 kr.

For mere information om Lola, besøg www.blue-headphones.com.