Et nyt Digimon spil er landet på Playstation 4 og Vita. Vi ser nu nærmere på Digimon Story Cyber Sleuth: Hackers Memory.

Digimon spillene har en del år på bagen. Det første Digimon spil udkom på Playstation 1 tilbage i 1999. Meget er sket siden, men i sidste ende er man ikke i tvivl om det er et Digimon spil man har fingrene i.

Digimon Story Cyber Sleuth: Hackers Memory kommer I kølevandet på Digimon Story Cyber Sleuth. Men dette er ikke en efterfølger som man kunne tro. Man har valgt at tage en masse elementer med mere fra Digimon Story Cyber Sleuth. Men dette spil foregår faktisk før det foregående spil hvilket måske for nogen kan virke forvirrende.

En ting man ikke kan undgå at ligge mærke til når spillet startes op er spillets såkaldte tutorial eller mangel på samme. Normalt når man starter et spil op så bliver man sat pænt ind i tingene. Dette gør man også med denne titel, men det er bare ikke nok hvis vi skal være helt ærlige.

Det er i hvert fald en stor fordel at have spillet Digimon Story Cyber Sleuth, for så er man bekendt med hvad man skal i spillet. Det er ikke helt skidt, men vi syntes godt man kunne tage bedre imod nye spillere i dette univers, for vi regner ikke med det er meningen spillet kun er for dem der har spillet det før.

Da vi kom godt ind i hvad spillet ellers gik ud på, og kom igennem den ene lange snak efter den anden kunne vi endelig træde ind i cyber verdenen Eden. Og da vi endelig ankom til denne digitale verden, så fandt vi ud af hvad spillets potentiale virkeligt kunne byde os.

Spillet er jo af en kaliber de fleste fans vil klappe i hænderne af. Der er i omegnen af 320 forskellige Digimon man møder i spillet. Bare det antal gør man spærre øjnene op, for det er tegn på der er kræs for alle Digimon fans.

Men det så er sagt, så skal det nok også tilføjes at det er bedst at vælge dette spil hvis man er fan af spillet. For selvom spillet byder på en vildt spændende verden med en masse seje Digimons, så må vi erkende at der er alt for meget snak i spillet.

Man skal igennem den ene lange samtale efter den anden. Det er fint nok i staten, for så føler man at man bliver sat ind i sagerne. Men efter mange timers spil, så vil man bare ud og opdage en masse nye Digimons.

Vi havde en del problemer med kamera vinklen i spillet. Det er ikke til at forstå at et spil fra 2018, ikke giver os muligheden for at bevæge kameraet som man kan i stort set alle spil nu om dage. Det er irriterende i starten, men når man har spillet lidt, så lærer man at vænne sig til det.

Men ud over disse ”småting” så er Digimon Story Cyber Sleuth: Hackers Memory er fremragende spil. Det har en masse at byde på, og et grafisk nydeligt spil. Vi sætter også stor pris på der er Engelske undertekster da spillet kun kan spilles på original sproget.

Digimon Story Cyber Sleuth: Hackers Memory har en masse at byde på for fans af serien. Så er du fan af Digimon så er dette spil en must have titel. Er du ny i universet vil vi anbefale at vælge Digimon Story Cyber Sleuth og så fortsætte til denne titel.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægParagon lukkes snart ned
Næste indlægKerbal Space Program Enhanced Edition anmeldelse (PS4)
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
anmeldelse-digimon-story-cyber-sleuth-hackers-memoryDigimon Story Cyber Sleuth: Hackers Memory har en masse at byde på for fans af serien. Så er du fan af Digimon så er dette spil en must have titel. Er du ny i universet vil vi anbefale at vælge Digimon Story Cyber Sleuth og så fortsætte til denne titel.