Apex Legends har været ude i under en uge, og det har allerede rundet sin første milepæl.

spillets hjemmeside, kan man læse den glædelige nyhed at spillet allerede har runder 10 millioner spillere. Ud over det kan de også fortælle at de også har rundet hele 1 million spillere online på samme tid.

Man må sige at det er gået hen og blevet en ret god start for dette nye Battle Royale spil.

Spiller du Apex Legends?

Forrige indlægDer kommer 2 nye Zootopia film
Næste indlægSe World War Z multiplayer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)