Indtil videre har vi kun vidst at Warhammer: Chaosbane ville blive udgivet i år. Nu ved vi også hvilken dato det udgives.

Holdet bag Warhammer: Chaosbane har endelig løftet sløret for hvornår spillet udgives.

Sæt X i kalenderen den 4. juni, for der udgives Warhammer: Chaosbane til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægDer kommer 2 nye Zootopia film
Næste indlægSe World War Z multiplayer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)