Apple har sat navn på otte app- og spiludviklere, som er modtager af den traditionelle og prestigefyldte Apple Design Award som uddeles hvert år på Apples udviklerkonference WWDC.

Hver især er udvalgt på baggrund af deres innovative og kreative tilgang. De forskellige apps kommer fra udviklere, store som små, fra alle dele af verden og giver brugerne nye måder at arbejde, være kreative og spille på. 
Vinderne inkluderer apps til alt fra foto og videoredigering til animation og 3D-design. Og også en række spændende og innovative spil har fået priser. 

Desværre har ingen dansk-producerede apps nået den eksklusive liste over vindere i år, men det er ikke længere siden end 2018 at det danske spil studie Playdead skrev sig ind i app-historien og vandt en Apple Design Award med spillet “Inside”, efter første gang at havde vundet en Apple Design Award allerede i 2012 med “Limbo”.

Læs hele pressemeddelelsen her: https://www.apple.com/dk/newsroom/2020/06/apple-honors-eight-developers-with-annual-apple-design-awards/