Så er Apple klar med en større opdatering af deres 13” MacBook Pro med Magic Keyboard, dobbelt så stor lagerplads og hurtigere ydeevne. Den skulle også være god til spil. Her er hele pressemeddelelsen:

Apple opdaterede i dag 13” MacBook Pro med det nye Magic Keyboard, som giver den bedste skriveoplevelse på en bærbar Mac-computer nogensinde, og dobbelt så stor lagerplads på tværs af alle standardkonfigurationer, så den mest populære MacBook Pro leverer endnu mere for pengene. Det nye sortiment tilbyder også 10.-generations processorer med op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne1 og gør 16 GB hurtigere 3733 MHz hukommelse til standard på udvalgte konfigurationer. Med powerfulde quad-core-processorer, en strålende 13” Retina-skærm, Touch Bar og Touch ID, medrivende stereohøjttalere, batteritid til en hel dag og al den power, der følger med macOS, i et utroligt bærbart design kan 13” MacBook Pro bestilles i dag til en pris fra 11.699 kroner og en endnu lavere pris for kunder med studierabat.

“Uanset om du er universitetsstuderende, udvikler eller arbejder i den kreative branche, leverer 13” MacBook Pro effektiv ydeevne, en strålende Retina-skærm og batteritid til en hel dag i vores mest bærbare computer til professionelle brugere. I dag tilføjer vi Magic Keyboard, og vi fordobler standardlagerpladsen og booster ydeevnen, så 13” MacBook Pro giver vores kunder endnu mere for pengene,” udtalte Tom Boger, Apples Senior Director for Mac and iPad Product Marketing. “Efter disse opdateringer har hele vores sortiment af bærbare computere Magic Keyboard, som giver den bedste skriveoplevelse på en bærbar Mac-computer nogensinde, tilbyder dobbelt så stor lagerplads som tidligere og leverer endnu bedre ydeevne.”

Nyt Magic Keyboard
Den opdaterede 13” MacBook Pro har nu det nye Magic Keyboard, som først blev introduceret på 16” MacBook Pro og tilføjet til MacBook Air i marts. Magic Keyboard har en redesignet saksemekanisme, som giver taster med 1 mm vandring, så skriveoplevelsen bliver behagelig og stabil, og piletasterne er arrangeret i et nyt omvendt “T”-system, så de er nemmere at finde uden at se på tasterne, uanset om brugeren navigerer i regneark eller spiller computerspil. Magic Keyboard har også en fysisk Escape-tast og både Touch Bar og Touch ID, så du får et tastatur, som giver den bedste skriveoplevelse på en bærbar Mac-computer nogensinde.

Dobbelt så stor lagerplads
Kunderne elsker de utroligt hurtige SSD’er på MacBook Pro med sekventielle læsehastigheder på op til 3,0 GB/s. 13” MacBook Pro fås nu med dobbelt så stor lagerplads som den forrige generation, med standardlagerplads fra 256 GB og helt op til 1 TB, så kunderne kan gemme endnu flere billeder, videoer og filer. Og for professionelle brugere, som skal bruge endnu mere lagerkapacitet til store billedbiblioteker og videoprojekter, kan 13” MacBook Pro nu tilbyde op til 4 TB SSD.

Bedre ydeevne
Sortimentet af 13” MacBook Pro-computere tilbyder nu op til 10.-generations quad-core Intel Core-processorer med Turbo Boost-hastigheder på op til 4,1 GHz. Kunder, som opgraderer fra en 13” MacBook Pro med en dual-core-processor, vil opleve op til 2,8 gange hurtigere ydeevne. Den integrerede Intel Iris Plus Graphics-grafikenhed leverer op til 80 % hurtigere ydeevne i forhold til den tidligere generation af 13” MacBook Pro til 4K-videoredigering, hurtigere gengivelse og mere jævnt gameplay. Den nye grafik giver også brugerne mulighed for at tilslutte Pro Display XDR med fuld 6K-opløsning.

Hurtigere hukommelse og mere hukommelse
16 GB hurtigere 3733 MHz hukommelse tilbydes nu som standardkonfiguration på udvalgte modeller, og for første gang på en bærbar 13” Mac-computer kan kunderne vælge 32 GB hukommelse. Med 32 GB hukommelse vil brugerne opleve bedre ydeevne, når de kører flere virtuelle maskiner, og op til 50 % hurtigere ydeevne, når de redigerer gigapixel-billeder i Photoshop.

Bærbart design med en smuk Retina-skærm
13” MacBook Pro har et elegant unibody-design i aluminium i space grey eller sølv, og den vejer kun lidt under 1,4 kg, så den er utroligt nem at have med og samtidig fyldt med power og avancerede teknologier. Den smukke og strålende 13” Retina-skærm leverer over 4 millioner pixels og millioner af farver, en lysstyrke på 500 nits og understøttelse af bredere farveområde (P3). Skærmen har True Tone-teknologi, som giver en mere naturtro visuel oplevelse, når brugeren arbejder med design eller redigering, men også i forbindelse med almindelige handlinger som at surfe på nettet og skrive mails. 13” MacBook Pro har også højttalere, som leverer utroligt medrivende bred stereolyd, Touch ID, så det er nemt at logge ind og købe sikkert ind online, Touch Bar med dynamiske og kontekstbaserede kontrolfunktioner og branchens bedste Force Touch-pegefelt, der muliggør nøjagtig kontrol over cursoren og Multi-Touch-bevægelser.

Indbygget sikkerhed og anonymitet
13” MacBook Pro indeholder Apple T2 Security-chippen, Apples egen specialdesignede andengenerations chip, som tjekker, at software, der indlæses under opstartsprocessen, ikke er blevet manipuleret med og løbende leverer datakryptering af alt, der gemmes på SSD’en. Dermed kan MacBook Pro og enhver anden Mac med T2-chip tilbyde den mest sikre opstartsproces og lagring af alle computere. T2 beskytter også Touch ID-oplysninger, så uanset om kunderne låser deres Mac op, indtaster en adgangskode online eller køber ind online, er deres oplysninger beskyttede.

macOS Catalina
Alle nye MacBook Pro-computere fås med macOS Catalina, den nyeste version af verdens mest avancerede styresystem til stationære computere. macOS har altid været kernen i Mac-oplevelsen, og med programmer som Safari, Mail, Fotos, Pages, Numbers og Keynote har kunderne effektive værktøjer til at gøre fantastiske ting. macOS gør også MacBook Pro til den perfekte makker til iPhone, iPad og Apple Watch med indbyggede Kontinuitet-funktioner, der giver brugerne mulighed for at lave og modtage telefonopkald uden at finde deres iPhone frem, automatisk låse deres Mac op med Apple Watch, kopiere og indsætte billeder, video og tekst direkte fra iPhone eller iPad på en Mac i nærheden og udvide arbejdsområdet på deres Mac ved hjælp af en iPad og Sidecar i macOS Catalina. Sikkerhedsfunktioner holder brugerne bedre beskyttet, og de kan styre deres Mac udelukkende med stemmen ved hjælp af Stemmekontrol.

Apple-tjenester
Kunderne kan også få glæde af Apple-tjenester direkte på deres MacBook Pro, som f.eks. Mac-versioner af Apple Music-, Apple Podcasts- og Apple TV-programmerne samt Apple News. Apple Arcade fås via Mac App Store, som giver kunderne adgang til over 100 nye og eksklusive spil til Mac. Og i en begrænset periode kan kunder, som køber en ny MacBook Pro, få et års gratis abonnement på Apple TV+ i Apple TV-appen.2

Priser og tilgængelighed
Den nye 13” MacBook Pro fås fra 11.699 kroner og til en endnu lavere pris med studierabat, og den kan bestilles fra i dag på apple.com og i Apple Store-appen. Senere på ugen vil kunderne begynde at modtage deres bestillinger, og autoriserede Apple-forhandlere vil kunne tilbyde de første modeller. Yderligere tekniske specifikationer, specielle konfigurationer og tilbehør findes online på apple.com/dk/mac.

Apple revolutionerede den personlige teknologi med introduktionen af Macintosh i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fem softwareplatforme – iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS – giver problemfrie oplevelser på tværs af alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples over 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.
1 Udsagn om ydeevne er baseret på en sammenligning med tidligere generationer af bærbare MacBook Pro-computere. Du kan læse mere på: apple.com/dk/macbook-pro.Dette særtilbud er tilgængeligt ved køb af enhver Mac, iPhone, iPad, Apple TV eller iPod touch og gælder i tre måneder efter første aktivering af den kvalificerede enhed.

Forrige indlægSnowRunner ude nu
Næste indlægVader Immortal på vej til PSVR
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.