Aragami: Shadow Edition er netop landet til Nintendo Switch. Det fejrer vi med en trailer.

Som altid kommer det nok ikke bag på nogen at det er udgivelses traileren vi deler med jer.

Spillet er ude både i fysisk og digital version. Så om du vil have det på hylden eller på din ‘switch, er muligheden der.

Forrige indlægBlack Ops får loot box
Næste indlægAnthem anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)