Hvis du er vild med den gode gamle Space Jam fra 1996, vil du nok elske denne nyhed.

Premiere vinduet for filmen står på klem, og vi har fået af vide hvilket år filmen har premiere. Som den vågne læser kan se, så er det ikke Michael Jordan der har hovedrollen. Det bliver LeBron James der skal en tur i manegen med Snurre Snup.

Space Jam 2 har som ventet premiere i sommeren 2021. Dette kan The Hollywood Reporter fortælle.

Forrige indlægBlack Ops får loot box
Næste indlægAnthem anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)