Udvikleren Bohemia Interactive er kommet med en lille overraskelse. Kan du huske spillene Arma? Serien af den hardcore shooter, er vendt tilbage i form af Arma Reforger. Udgivelsen sker ikke kun på PC, men også på konsol.

Arma Reforger finder sted under den kolde krig. Før serien hed Arma, hed spillene Operation Flashpoint. Men grundet nogle legale rettigheder osv, så skiftede man navnet. Men det nye Arma Reforger bringer dig tilbage til øen Everon, som også var øen for det første Operation Flashpoint spil. Du får her hele 51km2 ø at bekrige andre på. Det er sovjetiske tropper, mod de amerikanske i en krig om overlevelse, i 1980’erne.

Fans af Arma spillene tænker sikkert “hvad med Arma 4?”. Her fortæller Bohemia Interactive, at Arma Reforger et skridt i retningen mod Arma 4. Dette fortæller de mere om i traileren nedenunder med titlen “Road to Arma 4”.

Hvis du ikke har noget i mod Early Access spil, så kan du sætte tænderne i Arma Reforger via Steam allerede nu. Hvis du har en Xbox Series X|S, så kan du også spille nu via Game Preview.