For første gang i historien vil Arnold Schwarzenegger og Milla Jovovich gå sammen på skærmen! I december vil Hollywood-kendisserne guide spillerne gennem Ferie-ops, på tværs af World of Tanks-franchisen på PC, mobil og konsol. Den festlige tid skal nok sætte endnu mere fut i World of Tanks PC, World of Tanks Blitz og World of Tanks Modern Armor!

I Ferie-ops-traileren tager Arnie og Milla hul på deres vigtigste mission til dato — at redde højtiden for Arthur og hans søn Mikey. Tag med dem på et magisk juleeksprestog, der vil føre dem til hjertet af ferielandsbyen i World of Tanks.

“Jeg har spillet helten i film baseret på computerspil, men dette er første gang, jeg selv er kommet med i et spil, og jeg er klar til kamp!”, Milla Jovovich, Ferie-ops ambassadør/filmstjerne. “Det er også første gang at jeg spiller sammen med den legendariske Arnold Schwarzenegger. Med ham ved min side, vil vi guide spillerne til en magisk ferielandsby, og dele særlige gaver ud til dem i World of Tanks”.

Sidste år havde jeg en fantastisk oplevelse i World of Tanks, og da jeg blev spurgt om jeg ville komme igen, svarede jeg straks ‘I’ll be back’. Jeg vidste dette års event ville være noget helt særligt, og jeg fik ret. Jeg er beæret over at spille sammen med den vidunderlige Milla Jovovich, første gang vi arbejder sammen. Ferie-ops-belønningerne og -udfordringerne er endnu bedre denne gang, og jeg kan kombinere to af mine yndlingsting; ferietid og kampvogne!”, tilføjede Arnold Schwarzenegger, Ferie-ops-ambassadør/actionfilmstjerne/kampvognsejer.

Spillerne vil først møde blockbuster-duoen i garagen, hvor de vil uddele opgaver og missioner. Når spillerne fuldfører disse opgaver, vil de modtage Arnie- og Milla-tematiske tilpasningsting som skins til kampvogne, emblemer, inskriptioner, mærker og kommandører. Millas og Arnolds voiceovers vil kunne findes i World of Tanks PC og konsol.

Christopher Chung, direktør for World of Tanks-franchisen, sagde det var en ære at have Arnold og Milla på skærmen samtidig, for første gang i historien i World of Tanks.

“Som mange af vores millioner af spillere rundt om i verden, har jeg set film med henholdsvis Arnold og Milla hver for sig, igennem årtierne. Det er en drøm der er gået i opfyldelse, med begge verdensstjerner i vores første højtidsfest på tværs af hele vores franchise. Der vil være noget helt særligt for vores spillere, uanset hvilken platform de bruger til World of Tanks”, sagde Christopher.

De forskellige højtidsevents begynder den 1. december og varer til den 9. januar 2023. Hvert spils version har deres egne datoer og højtidstilbud, der passer specielt til den platforms spillestil.

World of Tanks PC

1. december – 9. januar 2023

Spillerne vil møde et sæt missioner og opgaver, så de kan få eksklusive Arnie- og Milla-tilpasninger, samt muligheden for at få begge Ferie-ops-stjerner som kommandører! Ferie-ops 2023 vil have en særlig eventvaluta kaldet ressourcer. Og alle festlige aktiviteter vil være baseret på at indsamle og investere disse ressourcer.

World of Tanks Modern Armor

13. december – 2. januar 2023

Spillerne kan gå med på “Team Arnold” eller “Team Milla” i den kommende sæson, og deltage i Ferie-ops-events og -jagter. De kan optjene belønninger ved at arbejde sammen mod holdets mål, og optjene point til at indløse Ferie-ops-tilpasninger og -indhold.

World of Tanks Blitz

17. december – 27. december 2022

I World of Tanks Blitz er kalenderen fuld af tilgængelige Ferie-ops-aktiviteter. Log på spillet for automatisk at modtage en gave: Arnold- og Milla-avatarer, samt in-game bonusser. Vind kampe for at optjene Arnold- og Milla-tematiske belønninger som sløringer, samlegenstande, og bedst af alt – Arnolds profil.