Så nærmer julen sig igen med skridt. Vi har kigget rundt på nogle af de producenter som har spil og gadgets og har samlet denne liste som du kan bruge hvis du savner en idé eller to til julegavelisten.

I den lidt større ende af skalaen har vi Arcade1Up.

Hvem har ikke lyst til at have sin egen arcade maskine? Nu er Arcade1Up at finde i Danmark. Vi har set dem hos GamStop og de er en lidt mindre udgave af dem du kender. Det er mest i højden den er mindre ca. 115 cm.  Der findes følgende udgaver:

●        Atari’s Centipede med: Centipede, Millipede, Missile Command, Crystal Castles

●        Atari’s Asteroids med Asteroids, Tempest, Major Havoc, Lunar Lander

●        Midway’s Rampage med Rampage, Defender, Joust, Gauntlet

●        Capcom’s Street Fighter II Championship med Street Fighter™II Championship, Super Street Fighter™II New Challenger, Super Street Fighter™II Turbo

●     Capcom’s Final Fight med Final Fight, 1944: The Loop Master, Ghosts N’ Goblins, Strider

Vejledende udsalg er 3.299 kr. Se mere her: https://www.gamestop.dk/Loot/Games/81022

 

Mikrofon-sættet til enhver gamer

Yeticaster er det ultimative bundle til enhver gamer, streamer eller youtuber.  Den indeholder Blues bedst sælgende USB-mikrofon nogensinde, Yeti, i en cool Blackout-version. Yeti bruger Blues egne kondensatorkapsler for at kunne levere lydoptagelse i højeste kvalitet og har et vælg af anvendelsesmuligheder. Mikrofonen har fire forskellige optagevalg: vælg fx direktionel til stemmeoptagelser og lydtransmission, bidirektionel til interviews, omnidirektionel til at optage lyd fra større grupper eller stereo til situationer, hvor man har brug for at skelne mellem lydkilder fra venstre og højre. Sammen med Yeti får du også Blues Radius III shouckmount, designet til at isolere udefrakommende støj og vibrationer.L.O.L. Surprise

Sidst men ikke mindst indeholder sættet Blues specialdesignede mikrofonarm Compass, der med sit elegante og diskrete design samt indbygget kabelhåndtering er en alsidig bord-mikrofonarm, der fx kan anvendes til streaming eller indspilning af podcasts, lyd, internetradio og meget mere.

Med sættet her får du alt, hvad du behøver for at optage lyd i studiekvalitet hjemme foran skrivebordet – og det er derfor den ideelle julegave til gameren. Skal det være lidt mindre så er Yeti Nano også et godt bud.

Vejledende udsalg er 1.699 kr. Læs mere her: https://www.bluedesigns.com/products/yeticaster/

 

L.O.L. Surprise til gave eller pakkekalender

Det er en af de mode diller vi nok ikke lige selv er faldet over. Det er lidt som et Kinderæg bare uden chokoladen. Der er L.O.L. Surprise dukker, L.O.L. Surprise kæledyr, L.O.L. Surprise perler og masser af andet L.O.L. Surprise. Der er en ubegribelig mængde af L.O.L. Surprise ting. Der er også noget for ethvert budget lige fra små makeup stjerner til 30 kr og op til en L.O.L. Surprise hus til 1.800. Ud over at du får masser af små stykker legetøj til de forskellige dukker, så er det selvfølgelig også overraskelsen ved at pakke dem ud og sorterer og vælge hvor de enkelte ting skal bruges.

På billedet kan du se en af de mere klassiske som er en kugle. Der findes alt for meget til at kunne kommer med noget der bare minder om en liste.

Vejledende udsalg fra 30 kr. og op. Læs mere her: https://lolsurprise.mgae.com/

 

LIFX Belysning

LIFX laver intelligente beslysningsløsninger til det smarte hjem. Hvis du har lidt svært ved at få hele husholdningen med på idéen så kan du jo starte med at lave lækker lys til gamerrummet. Der er forskellige YouTubere som anvender nogle af produkter til at give en visuel indikation på hvad der sker. Det kan du bl.a. med LIFX Tile som kan hænge på væggen. Så kan det bruges som baggrund til din stream. Du kan se starterkittet her: https://eu.lifx.com/products/lifx-tile Skal du starte mere traditionelt så har vi et par forslag nedenfor.

Smarte Mini-pærer fra LIFX

LIFX, har lavet en serie af Mini-pærer, der kan lyse i over 16. millioner farver og styres direkte fra mobilen – pærerne har nemlig indbygget wi-fi styres fra appen.  Pærerne kan også kontrolleres med Apple HomeKit app’en – eller via Siri på både iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og Apple Watch.

Serien tæller Mini White, Mini Colour samt Mini Day & Dusk. Mini Colour har 16 mio. farver at vælge mellem, mens den lidt billigere Day & Dusk kan sættes til automatisk at følge døgnets rytme fra blød solnedgangsbelysning til klart dagslys.

Pærerne fra LIFX er ideelle til mindre belysningskilder som fx sengelamper og bordlamper, hvor en almindelig størrelse pære vil stikke ud.

Vejledende udsalg fra 299 kr. Læs mere her: https://eu.lifx.com/collections/mini

 

Cool feature-light

LIFX har lavet en serie af såkaldt ”Feature Light ” – heriblandt LIFX Beam, der består af modulopbyggede lysstofrør, som giver helt nye muligheder for at lege med belysningen – fx ved ens gaming set up eller i ethvert andet rum i hjemmet.

De multifarvede lysstofrør kan styres direkte fra appen på din smartphone eller tablet – og så kan de kontrolleres med både Siri, Google Assistant og Amazon Alexa. Hvert ”rør” har 10 zoner, der kan indstilles til at lyse hver sin farve – og der er vel og mærke 16 mio. farver at vælge i mellem. Lysstyrken kan samtidig indstilles til at veksle mellem varme og kolde nuancer.

Hører man til blandt dem, der er vilde med gamingudstyr med LED-lys, kan LIFX Beam blive kronen på værket og tilføre setuppet en helt ny form for ”coolness”.

Vejledende udsalg 1.799 kr. Læs mere her: https://eu.lifx.com/products/lifx-beam

 

Gaming stol

Der er rigtigt mange store udgivelser her op mod jul så du kommer til at skulle bruge rigtigt mange timer foran skærmen. Så hvad er bedre end at skulle investere i en Gaming stol? Der er efterhånden rigtig mange om buddet og de kommer i diverse designs og farver. Det er også både smag og behag hvad ud kan tænke dig. Der er sækkestole, kontorstole og stole med indbygget lyd og rumble.

Vi har tidligere testet og anmeldt L33t’ flagskib af en Gaming stol og denne gang er det en opdateret version af denne. Stolen hedder L33t E-Sport Gaming Chair. Den er vi meget begejstrede for som du kan læse i vores anmeldelse.

Vejledende udsalg fra 1.299 kr. Læs mere her: http://l33t-gaming.com/

 

Stabilt WiFi fra TP-Link med Deco M9 Plus

Skal du have en god spil oplevelse så skal du også have stabil WiFi. Rigtig mange døjer med ustabilt WiFi, der ikke dækker alle hjørner og etager af hjemmet ordentligt. I en tid, hvor vores ”altid-online-adfærd” stiller større og større krav til vores internetforbindelse, kan selv de heftigste routere indimellem have svært ved at følge med når hele familien vil surfe på nettet, streame film og spille online-spil samtidig. Løsningen kan være et Wi-Fi-system, der anvender mesh-teknologi. Det udvider din WiFi på en enkel måde.

Deco M9 Plus er TP-Links første mesh-system, der også kan fungere som smart hub for hjemmets smart home-enheder – og samtidig sikre hurtigt wi-fi i hele hjemmet. Når Deco-enhederne placeres i forskellige rum i hjemmet, arbejder de sammen for at sikre stabilt netværk i hele huset og eliminere ”sorte huller” i signalet. Systemet sørger for, at ens mobil, tablet eller computer altid automatisk kobler sig på den nærmeste Deco-enhed. På den måde undgår man, at forbindelsen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum, og man opnår altid maksimal hastighed.

AC2200 Deco M9 Plus sikrer med tre Deco-enheder en kraftig og stabil internetforbindelse i alle hjørner af hjemmet (i huse på op til 600 m2) – og kan levere hurtigt og sikkert wi-fi til mere end 100 tilsluttede enheder.

Vejledende udsalg fra 2.999 kr. Læs mere her:  https://www.tp-link.com/dk/products/details/cat-5700_Deco-M9-Plus.html

 

Start kaffebrygningen fra sengen med TP-Links smart plug

Nogle gange så kan det intelligente hjem starte med en enkel indretning. Hvad med at anvende TP Links HS110 Wi-Fi Smart Plug. Du kan via appen tænde for den fra sengen så du ved kaffen er klar når du står op. Du kan nemt styre hjemmets elektronik fra din iOS- eller Android-smartphone.  Det smarte stik til stikkontakten kan nemlig styres direkte fra din mobil eller tablet via TP-Links app Kasa, hvor du også kan indstille en timer, så kontakten tænder og slukker på bestemte tidspunkter – på den måde kan lyset fx langsomt tændes i takt med at solen står op, eller slukkes på et bestemt tidspunkt hver aften.

Du kan også styre HS110 via din stemme, da smart-pluggen både fungerer sammen med Amazon Alexa samt Google Home, der som noget nyt også ”taler” dansk.

TP-Link HS110 har også en funktion, der kan monitorere energiforbruget, så du via appen kan holde øje med, hvor meget strøm dine enheder bruger.

Vejledende udsalg fra 2.999 kr. Læs mere her: https://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5516_HS110.html

Fortnite Pop! Funko figurer

Ja det behøver selvfølgelig ikke at være specielt til Fortnite, selvom det er uhyggeligt populært. Alle er fan af et eller andet så du kan altid finde en POP Funko figur som matcher. De klassiske figurer er ca. 10 cm høje og kan bruges som dekoration alle mulige og umulige steder. Vil du gerne tage din Funko med på tur så findes der også en helt række af figurer som nøgleringe eller bare som tilbehør til din taske eller rygsæk.

Der findes også figurer som er eksklusive til forskellige butikker hvor du bl.a. finder en helt række i GameStop som du ikke finder andre steder. Det sjoveste er selvfølgelig at stå foran hylderne og se de mange forskellige. Uanset om du er til Hans Gruber fra Die Hard, Grooth fra Guardians of the Galaxy, Carmen Sadiego eller Deadpool så finder du helt sikkert en figur som passer lige til dig.

McCree fra Overwatch er også rigtig flot og detaljeret. Du kan læse mere om dem her. Ja ja Deadpool vi har set dig.

Vejledende udsalg fra 78 kr. Læs mere her: https://www.gamestop.dk/Funko

 

Hop med på VR bølgen med PlayStation VR

Har du været afventende omkring Virtuel Reality så er det måske her i julen du skal hoppe med på vognen. Der er nogle gode tilbud på PlayStation VR pakker. Sony’s udgave er let at sætte op og selvom det ikke kan siges at være billigt så det til en overkommenlig pris. Det er jo knapt at man kan få en moderne smartphone for det som en PlayStation og et VR sæt koster.

Det er jo ikke gjort med udstyret der skal også spil til. Så hvis det ikke skal være kvalmefremkaldende eller på anden måde uhyggeligt så er Astro Bot Rescue Mission et rigtigt godt bud på underholding for hele familien. Du kan læse vores anmeldelse her. Der er mange andre spil til PS VR og ud over Astro Bot Rescue Mission så kan vi anbefale Moss og Headmaster som nogle af de bedste. Du finder link til vores anmelder til PlayStation VR på denne side. Her finder du også link til artikler omkring VR og hvad der findes på markedet.

Priser fra ca. 2.000 kr. Læs mere her: https://www.playstation.com/da-dk/explore/playstation-vr/

 

Lad julefreden sænke sig med et par hovedtelefoner

Trænger du til et rolig frirum enten til at slappe af afsondret fra julens larm, eller går isolationen mere på at du ikke gider lytte til alt der foregår i et spil, så er hovedtelefoner vejen frem. Der er masser af gode gamer headset på markedet alt efter om du kigger efter et til PC, Xbox, PlayStation eller Switch. Mange som har et 3,5 mm jackstik kan også bruges til flere ting f.eks. mobiler og tablets. Udvalget er stort og der er masser af kvalitets gamer headset at vælge i mellem. Leder du efter et godt all round headset der så har Turtle Beach deres Stealth 300 headset ude i både en Xbox og en PlayStation udgave. Det er kun farver som er forskellige for teknisk er de ens. Det er lidt mere avanceret da det har indbygget forstærker og equalizer. Skal du bruge et Bluetooth headset med aktiv støjreduktion til pendler turen så er Skullcandy Venue et bud. Det er godt til dig som er på farten.

Leder du efter et mere specialiseret produkt så der f.eks. Razer Thresher UltimateSteelseries Arctis 7,  Astro A40+MixAmp M80, eller Plantronics RIG 500 Pro eSport. Skal det være i HiFi genren så er Blue Lola et bud.

 

Du kan også spille op til dans med en Bluetooth højtaler

Det er lidt som med hovedtelefonerne. Der er en bred vifte af produkter alt efter om du leder efter en lille højtaler til hjemmekontoret eller du vil igang med det store anlæg som skal dække hele hjemmet. Vi har primært kastet vores kærlighed på den robuste ende som kan tages med på farten og så et enkelt produkt som er ideelt til en fest.

JBL har en serie af robuste bluetooth højtalere der også kan lade din mobil eller tablet med den spiller op til fest. Skal det være lidt mere mere til fest end robust så er Creative Halo stadig en favorit.

 

Masser af gnavere

Det bliver først rigtigt jul når der er små nuttede gnavere. Der er masser af muligheder uanset hvad du ønsker. Trådløse mus er også ved at nå en kvalitet hvor de kan anvendes til gaming. På billedet har du nogle mere traditionalle gnavere som vi har anmeldt. Det er ROCCAT Kone Pure Owl-Eye, Steelseries Rival 710 og Razer Basilisk. Fælles for de tre er, at de primært er til shootere og samtidig kan anvendes til helt almindelig brug. De er alle et godt valg og ønsker du at have mus og tastatur fra samme producent, så er de et godt bud.

Der findes også mus med rigtigt mange knapper til alle der f.eks. spillet MOBA eller nogle af de andre i RPG genren. Her kan du med fordel kigge på f.eks. Steelseries Rival 500 eller Razer Naga Trinity. Her finder du mange flere knapper at programmere.

Som det fremgår af billedet er Maximus Maine Coon ikke synderligt imponeret.

 

 

Der er magi i luften

Ja der er der ikke noget at sige til når vi lige har haft præmiere på en ny Harry Potter film Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser. Harry Potter er blevet hvad Star Wars er for alle som voksede op med de første film. Begge er så komplet et univers at der altid er et eller andet at fordybe sig i. Selvom Harry Potter er en enestående magiker, vidste du så at han ikke fremsiger en eneste trylleformular i den første film?

Du kan finde alt hvad hjertet begærer af ting fra Harry Potter universet hos bl.a. GameStop. Den lille håndtaske, jeg tror den tekniske betegnelse er clutch, er ikke lige mig. Jeg er mere til tryllestaven med lys i spidsen eller T-shirten med “Dobby is Free”. Der er noget for enhver smag.

 

Spil for fans

Der er ikke tvivl om at jeg falder for alle de forskellige Collector’s Edition (CE) udgaver som indeholder figurer og alt muligt andet der er relateret til spillet. Der er efterhånden ikke en udgiver med respekt for sig selv der ikke lige kommer med en Collectror’s Editon. De er også blevet mere omfattende end den gang hvor det bare var en lille bog om tilblivelsen af spillet. Nu er der figurer, badeænder og alt muligt andet som passer ind i spiluniverset. Kig efter dem online eller hvor du normalt finder spil.

Hvad er mere naturligt end at lægge ud med vores ege danske Hitman 2 som selvfølgelig også er kommet i en CE. Den har også givet fire dages tidligere adgang til spillet. Det er blevet meget udbredt med at give fans tidlig adgang sammen med en af CE udgaverne eller ved forudbestilling.

Hvis du er mere til fra jord til bord så er der også muligehed for en CE udgave af Farming Simulator 19. Den inkluderer en model af John Deere 7530 traktoren som er på omslaget.

Skal du have en samlet pakke med konsol og spil så er der ikke tvivl om at Nintendo Switch Diablo III Limited Edition pakken er et af de bedste bud for Julen 2018. I denne pakke får du en Nintendo Switch konsol som er i Diablo tema. Der følger en digital kode med til Diablo III Eternal Collection. Switch versionen af Diablo III har desuden fået bl.a. sin egen rustning Ganondorf Transmogrification sættet.