Vi skal ca et år tilbage hvor vi så Ary and the Secret of Seasons blive annonceret. Nu har spillet fået udgivelses dato.

En længere gameplay trailer er udsendt. Og i denne trailer får vi også udgivelses datoen til spillet. Men vi starter ud med traileren her:

Ary and the Secret of Seasons udgives den 28 juli til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC.

Forrige indlægAssassin’s Creed Valhalla info!
Næste indlægMSI Immerse GH50 – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)