Efter Ubisoft udgav en trailer for Assassin’s Creed Valhalla i går, ved vi i dag endnu mere omkring spillet. Vi har info lige fra historien, gameplay til preorder bonusser og screenshots. Hvis ikke du fik set ultra fede cinematic trailer, kan du se den her.

Hvad handler Assassin’s Creed Valhalla om?

Assassin’s Creed Valhalla finder sted i det 9. århundrede og det er her vikingerne fra Skandinavien satte deres mærke på landkortet. Spillet starter ud i et krigsramt Norge hvor du spiller som hovedpersonen Eivor. Du bestemmer selv om Eivor er en mand eller kvinde, akkurat ligesom i Assassin’s Creed Odyssey. Selvfølgelig har han/hun også en hidden blade, som en rigtig assassin skal have.

Sammen med din stamme af vikinger, drager i ud på togter og med retning mod England, hvor du kommer til at skabe en base for dit folk. Herefter skal deres gøre klar til kamp mod Angelsaksere. Spillet vil byde på raids, avanceret RPG elementer og en tilpasselig base, alt imens du udforsker England og det kolde nord.

På Xbox, køb spillet én gang

Vi ved endnu mere om gamplayet i næste uge, da Xbox vil afholde et Inside Xbox, hvor der vil blive vist direkte gameplay fra Assassin’s Creed Valhalla på Xbox Series X. I og med at spillet er en cross-gen titel, så vil det være muligt at benytte sig af Xbox’s “Smart Delivery” program, som også er annonceret for titler såsom Cyberpunk 2077.

Dvs. at hvis du køber spillet til Xbox One, digitalt eller fysisk, så vil du sagtens kunne spille spillet på Xbox Series X, uden ekstra omkostninger. På den måde er du fri for at købe spillet to gange. Indtil videre vides det ikke om Sony går samme vej med PlayStation.

Assassin’s Creed Valhalla – Standard Edition

Ligesom altid vil der være adskillige versioner af spillet du kan købe. Hvis vi starter med Standard Edition, så er det hvad man kunne forvente. Med en vejl. pris på DKK 449,00, så kommer du direkte ind i spillet uden dikkedarer.

Uanset hvilken udgave man køber, får man en lille bonus med hvis man forudbestiller spillet. Så medfølger missionen The Way of the Berserker. Der vides ikke meget om missionen, men et billede med Eivor og en bjørn pryder missionen, så det lyder ikke helt dårligt.

Assassin’s Creed Valhalla – Gold Edition

Gold Edition vil have en vejl. start pris på DKK 749,00 på PS4, Xbox One og PC. Dette er dog kun gældende for den digitale version af spillet, da den fysiske udgave til konsollerne kan koste lidt mere, da den udkommer i en steelbook.

Det du får med her udover spillet, er Season Pass. Ubisoft har endnu ikke snakket om hvad der er af planer for fremtidig DLC. Men ud fra billedet vil der være episk nyt indhold, nyt land at udforske og nyt gear.

Assassin’s Creed Valhalla – Ultimate Edition

Går vi lidt opad på Edition stigen, så vil Ultimate Edition komme til at have en vejl. pris på DKK 899,00. Her får du spillet, Season Pass og en Ultimate Pack.

Ultimate Pack dækker over forskellige pakker der er med til at gøre din togt i norden endnu vildere. Her får du en Berserker Gear Pack, Berserker Settlement Pack, Baserker Longship Pack og nogle runer. Hvordan det hele virker osv. vides ikke endnu.

Assassin’s Creed Valhalla – Collectors Edition

Til sidst har vi den helt store Collectors Edition. Denne her har en vejl. pris på Dkk 1.499,00. Indtil videre er denne udgave af spillet kun tilgængelig på Ubisoft Store.

Udover selve spillet, Season Pass og Ultimate Pack, vil Collectors Edition have meget mere at byde på. Her er alt det der følger med.

  • The high-end Ubicollectibles replica of Eivor and her Drakkar (height: 30cm)
  • Ultimate Edition of Assassin’s Creed Valhalla
  • Collector’s Case with a unique artwork
  • The Ubisoft Store Exclusive Steelbook with an iconic design inspired by in-game emblems
  • Viking Statuette of Eivor with his raven and Dan axe (height: 5cm)
  • Premium Certificate of Authenticity serialised with the unique number of your Collector’s Edition
  • Three Lithographs showcasing some of the most stunning concept art created for the game
  • Soundtrack of the game

Til sidst har vi 7 helt nye billeder fra Assassin’s Creed Valhalla der viser den smukke natur lige fra grønne frodige omgivelser, til sne dækkede landskaber, nordlys og vikinger i krig.

Assassin’s Creed Valhalla udkommer til vinter 2020 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia og PC.