Ubisoft har i den grad haft stor succes med deres Assassin’s Creed serie og deres seneste udgivelse, Assassin’s Creed Valhalla, har været en stor gevinst for studiet. Men vi ved allerede hvad det næste bliver og det ambitiøse spil i serien bliver Assassin’s Creed Infinity. Der har været mange spekulationer på hvorvidt spillet ville blive free-to-play, men Ubisoft selv har nu svaret.

Første gang rapporteret af Gamespot, fortæller Ubisoft i deres seneste investor møde, hvordan landet ligger med Assassin’s Creed Infinity. Her fortæller Ubisoft CEO Yves Guillemot, at spillet bliver ikke en del af free-to-play modellen, men derimod vil AC Infinity blive rigtig stort og der vil være meget historie.

“This game is going to have a lot of narrative elements in it. It’s going to be very innovative game, but it will have what players already have in all the other Assassin’s Creed games, all the elements that they love… right from the start,”

Hvad Ubisoft så ikke vil komme ind på, er en decideret udgivelsesdato for Assassin’s Creed Infinity. Dette er også grundet at spillet er i de tidlige stadier af udviklingen, og der er langt vej endnu, før de kan komme med noget konkret. Spillet er under udvikling hos to af deres udviklere, henholdsvis Ubisofts Montreal og Quebec studier. Så dette bliver et stort spil, med optil flere studier bag.

Assassin’s Creed Infinity blev annonceret tidligere på året. Spillet beskrives som en live-service som er i samme stil med Destiny 2 og Fortnite. Der kommer dog til at gå nogle år, før vi ser spillet få udgivelse. Men hvilken form serien kommer til at få herfra, bliver virkelig spændende at følge.