Om ikke så længe udkommer Grand Theft Auto: Trilogy – Definitive Edition og det er på mange platforme spillet får release på. Heriblandt kommer udgivelsen også til at lande på Nintendo Switch. Men til trods for at du får hele 3 GTA spil at boltre dig med, så fylder trilogien mindre på Nintendo Switch, end de andre platforme.

Ifølge Nintendo eShop, så vil trilogien kun kommer til at fylde lidt over 25 GB. I kontrast til PC udgaven som kommer til at fylde 45 Gb og Xbox lander på 49 GB, er det merkant mindre Nintendo Switch ejere skal have plads til. Men hvorfor og hvordan det kan være at spillet fylder så lidt på den håndholdte konsol vides ikke.

Grand Theft Auto spil. Du får Grand Theft Auto: III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas i forbedrede udgaver med ny grafik, forbedret GTAV-stil med styringen og meget mere. Nintendo Switch får også sine egne features hvor der gøres brug af konsollens touchskærm og gyroskop til at sigte med og styre rundt i menuerne.

Grand Theft Auto: Trilogy – Definitive Edition udkommer d. 11 November, 2021 digitalt på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch og PC.

Udkommer også fysisk på samme platforme d. 7 December, 2021.