Lige siden udgivelsen af Assassin’s Creed Valhalla sidste år, har man kunne udforske de nordiske verdener lige så tosset man vil. Spillere har oplevet alt lige fra de fjerneste afkroge i norden, til Asgård hvor de nordiske guder holder til. Udover det store spil, en masse udvidelser i form af DLC og den seneste Discovery Tour, så kommer der stadig nyt indhold til spillet.

Hvis du allerede har gennemført eller er godt i gang med Assassin’s Creed Valhalla, så er der godt nyt til dig der ønske endnu mere indhold. For Ubisoft har bekræftet via deres nylige finansmøde, at der vil komme en ny stor DLC udvidelse til spillet, inden udgangen af de næste 5 måneder.

Assassin’s Creed Valhalla har allerede fået et utal af mindre og nogle store udvidelser. De to store DLC pakker var Wrath of the Druids og Siege of Paris. Men i følge deres seneste finansrapport, skulle der eftersigende være en tredje udvidelse på vej, men hvad den indeholder og går ud på, ved vi ikke helt endnu. Men udvidelsen skulle gerne udgives inden Marts 2022.

Men, der er jo altid rygter og en flok minearbejdere der går i kødet på alverdens data. De har måske allerede fundet frem til hvad den nye udvidelse hedder og går ud på. DLC navnet skulle være Dawn of Ragnarok og her ser vi Eivor blive smidt ned i Svartalfheim, som er én af de ni verdener i nordisk mytologi. Her vil man få nye egenskaber og redskaber at gøre brug af. Andet vides der ikke, men det lyder nu også ret spændende.

Ubisoft har blandt andet også forsikret fans af AC serien, at Assassin’s Creed Valhalla vil bliver understøttet med nyt indhold i rigtig lang tid. Der er ikke udsigt til nogen ny Assassin’s Creed udgivelse i 2022, så der er rigelig med tid til at fordybe sig i Valhallas verden. Spillet er også den anden største spil der har genereret stor profit for Ubisoft, så det er kun klart at de vil gøre alt for at holde fans af spillet beskæftiget så længe de kan.

Assassin’s Creed Valhalla er ude nu på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Stadia og PC.

Du kan altid læse vores anmeldelse af Assasin’s Creed Valhalla, hvor Mikkel gav den 4/5 stjerner!