Det ultra sociale spil First Class Trouble får prestigefyldt placering og udkommer til 140 millioner mennesker.

I nat annoncerede PlayStation, i forbindelse med deres globale event, State of Play, at danske First Class Trouble vil være gratis tilgængeligt for alle PlayStation Plus’ 45 millioner abonnenter. Kun to danske spil, Hitman og Limbo, har tidligere været en del af Playstation Plus.

Lige under en million mennesker så med da Sony, på deres State of Play, annoncerede nye titler til PS5 og PS4. Her løftede de sløret for at danskproducerede First Class Trouble, der udkom til PC tidligere på året, kommer til PlayStation og PlayStation Plus den 2. November.

Hver måned vælger PlayStation 2-3 spil som de fremhæver og stiller gratis til rådighed for deres mere end 45 millioner Playstation Plus medlemmer. Med mere tusindevis af spil på PlayStation Store, kan det være svært for et spil at blive ”opdaget”. Playstation Plus udgør en unik chance for eksponering og har tidligere løftet spil som Rocket Ride og Fall Guys til succes. Tidligere har de to danske successpil, Limbo og Hitman været en del af PlayStation Plus.

”Vi er helt benovet over at komme i så fint selskab og blive udvalgt til PlayStation Plus. Det er helt vildt, fordi vi bliver synlige på en helt anden måde. Vi har fået at vide vi skal forvente, der vil være millioner der vil spille vores spil. Mere kan man jo ikke drømme om som kunstner og spiludvikler.” – Niels A. Wetterberg

First Class Trouble udkom til PC tidligere på året. Kort efter lanceringen på PC indgik udvikleren Invisible Walls og deres udgiver Versus Evil en aftale med SONY, der også kommer med penge. Siden da har de arbejdet uafbrudt i tre måneder for at gøre spillet klar til PlayStation. Kun med hjælp fra adskillige partnere på tværs af kloden er det lykkedes at komme i mål.

”Spilbranchen er fantastisk fordi det i sandhed er en global branche. Vi arbejder i 5 tidszoner med hold i Indonesien, Europa, Brasilien og USA. Der er en fantastisk velvilje til at få ting til at lykkes i spilbranchen, som er usammenlignelig og som vi er taknemmelige for.” Niels A. Wetterberg

First Class Trouble er et socialt strategispil, hvor seks personer spiller sammen om at undslippe en ondsindet kunstig intelligens ombord på et krydstogtskib i rummet. Fire spillere forsøger at slukke den kunstige intelligens i hjertet af skibet. To andre spillere skal ved hjælp af løgn og bedrag gøre alt for at stoppe dem!

First Class Trouble kommer til PlayStation Plus 2. November.

PLAYSTATION STORE: 

https://www.playstation.com/en-dk/games/first-class-trouble/