Assassin’s Creed Valhalla udkommer lige om lidt og dette bliver også en af de første Ubisoft titler der finder vej til PS5 og Xbox Series X|S. Spillet kommer til at byde på en spændende historie, men i den grad også indhold – selv efter spillets udgivelse.

Ubisoft har annonceret hvad vi kan forvente af indhold for Assassin’s Creed Valhalla, både tæt på udgivelsen og i fremtiden. Deres roadmap byder på lidt af hvert, og kommer til at tage dig vidt omkring.

I spillets Season Pass får du 2 store udvidelser til historien. Den ene kaldet War of the Druids der udkommer til foråret 2021, tager dig med til Irland. Her er det din opgave at opklare mysterier om en kult af druider, samtidig med at gå dybt ind i gæliske folkefortællinger.

Den anden er The Siege of Paris som udkommer til sommer 2021. Her kommer du til Frankrig og nærmere bestemt Paris. Tag styringen og helt hen til fronten i nogle af de største krige i vikingernes historie. Derudover vil der også være missionen The Legen of Beowulf.

Der vil være et væld af ekstra gratis indhold også, som ikke kræver Season Pass. Disse udkommer hen af vejen og vil byde på blandt andet en Vikinge festival, New Game mode og Discovery Tour som du kender fra Assassin’s Creed Origins og Odyssey.

Assassin’s Creed Valhalla udkommer d. 10 November, 2020 på Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 og Google Stadia.

Udkommer også på PlayStation 5 d. 12 November, 2020.