ENDELIG: Astralis og North brager sammen om 1,5 millioner i Royal Arena!

  • Dansk Counter-Strike brag foran mindst 10.000 tilskuere i Royal Arena
  • BLAST Pro Series: Største internationale turnering på dansk grund
  • Verdenspremiere på nyt, eksplosivt turneringsformat
  • 6 af verdens absolut bedste hold på scenen samtidig – garanteret deltagelse af Astralis og North!
  • Mere end halvanden million kr. i præmiepenge

To af verdens allerbedste Counter-Strike hold er danske, og til november mødes de for første gang nogensinde på en dansk scene foran tusindvis af tilskuere. Det sker 24./25. november, hvor Astralis (pt nr 2 på verdensranglisten) og North (pt nr 9) brager sammen, når esportens nyeste og mest eksplosive turnerings-format får verdenspremiere i Royal Arena i København!

BLAST Pro Series er en international turnering bestående af 6 af verdens bedste hold, der alle vil kunne opleves live på scenen – samtidig. Selve formatet, hvor fans allerede ved billetkøb ved, at de kan opleve deres favorithold live på scenen, er en nyskabelse, hvilket er noget af det, de to hold allerede nu glæder sig over:

Vildeste nogensinde

Peter “dupreeh” Rasmussen, Astralis:

– Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille i Danmark foran et dansk publikum. At vi oven i købet allerede nu ved, vi skal spille mod North foran 10.000 tilskuere gør det hele endnu større. Normalt aner man ikke, hvem der spiller på scenen i arenaen før efter gruppespillet, men det ved vi i BLAST-formatet.

– Man skal helt sikkert opleve det, før man forstår det. Det er så fedt at spille foran en fyldt arena, og når det så er på hjemmebane i Royal Arena med mere end 10.000 tilskuere, kan det kun blive ekstra vildt. Der er mange, der ikke har oplevet en live-turnering før, men jeg kan kun sige: Glæd jer. Det her bliver stort! Stemningen til disse turneringer kan ikke sammenlignes med noget andet – vi vil gøre alt for at komme i finalen!”

Philip ”aizy” Aistrup, North:

– Vi spiller jo stort set altid turneringer i udlandet, hvor vi oplever at fansene holder mest med hjemmeholdet. Det bliver så fedt endelig, at kunne vise Danmark, hvad det her går ud på foran tusindvis af danske fans. Jeg har ikke været i arenaen før, men når man først står derinde, forstår man hvor vildt det her bliver.

– Det er den første turnering af sin slags i Danmark og med 6 af verdens bedste hold på scenen og den stemning, vi ved, danske fans kan skabe, er der garanti for den vildeste oplevelse. Jeg glæder mig sindssygt allerede! Vi vil gøre alt for at komme i finalen!”

Yderligere 4 af verdens bedste hold kommer til byen

De resterende 4 hold offentliggøres op til billetsalget, der åbner for offentligheden d. 31. august. pre-sale foregår 29.-30. august via blastproseries.com.

Modsat andre turneringer, kan det allerede nu garanteres at alle deltagende hold kan opleves på scenen. Royal Arena vil have en kapacitet på ca. 10.000 tilskuere til hoved-eventen d. 25. November.