FIFA DM2013 August Rosenmeier
August Rosenmeier
(foto af Morten Skovgaard)

Forhåndsfavoritten August Rosenmeier fra København genvandt lørdag titlen som Danmarks bedste FIFA-spiller, da han gik hele vejen i den stærkt besatte FIFA DM turnering med over 500 deltagere.

For tiende år i træk blev der afholdt danmarksmesterskaber i computerfodboldspillet FIFA på PlayStation. Over 500 af landets bedste interaktive fodboldspillere fra hele landet var mødt op til årets finale i Fodboldfabrikken i København.

Den 17-årige danske gymnasieelev August Rosenmeier var på forhånd en af favoritterne til at vinde FIFA DM. Han er regerende mester og er blandt de fem bedste FIFA-spillere i verden. August Rosenmeier skuffede ikke de mange fremmødte fans. Efter 8 timers intense kampe kunne kan trække sig sejrrigt ud af finalen, som han vandt med 1-0 over Patrick Eckhoff.

Udover æren som Danmarks bedste FIFA spiller vandt August Rosenmeier også en check på 20.000 kr. Som feteret FIFA-stjerne har August Rosenmeier masser af fans, rejser verden rundt og vinder så store pengepræmier, at han ikke behøver andet studiejob end at spille FIFA. August spiller også fodbold i virkeligheden og han overfører timing og teknik til det virtuelle fodboldspil.