August måned er godt på vej. Og nu kan vi løfte sløret for Games with Gold titlerne i denne måned.

Games with Gold for August ser ud som følgende:

Xbox One:
 • Forza Horizon 2 (1. – 31 August)
 • For Honor (16. August – 15. September)
 • Xbox 360:
 • Dead Space 3 (1. – 15. august)
 • Disney Epic Mickey 2: The Power of Two (16. – 31. august)
 • Hvilken titel syntes I er den bedste?

  Forrige indlægNickelodeon Kart Racers annonceret
  Næste indlægWarioWare Gold ude nu
  Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)