Nintendo Labo er et stort hit, og nu udvides papkasse showet endnu en gang. Byd stort velkommen til Nintendo Labo Vehicle kit.

Denne gang kan vi både køre, flyve og svømme med Labo. I kan se den officielle udmelding fra Nintendo/Bergasala her:

KØR, DYK OG FLYV MED DET NYE NINTENDO LABO: VEHICLE KIT

27. juli 2018 – Gør dig klar til et nyt Nintendo Labo-eventyr, der lanceres den 14. september, nemlig Nintendo Labo: Vehicle Kit. Se mulighederne for at tage styringen over bil, ubåd eller fly.

Ud over at bygge en bil, ubåd og et fly kan du bl.a. bygge en pedal og to nøgler. Sæt en af nøglerne i et af køretøjerne og oplev diverse sjove spil og aktiviteter. Det er nemt at skifte køretøj undervejs i eventyret, du skal bare flytte nøglerne mellem de forskellige låse for at gå fra fx at køre bil til at være flypilot.

”Vores mål er at sætte et smil på læberne af alle, som engagerer sig med Nintendo,” siger Stephan Bole, præsident for Nintendo of Europe. ”Vi håber, at Nintendo Labo: Vehicle Kit, der lader spillere bygge tre forskellige køretøjer, vil introducere helt nye spillere til den unikke kombination af at skabe, spille og opdage!”

I Nintendo Labo: Vehicle Kit kan spillere bygge biler, køre racerløb og desuden opdage en mystisk verden. Hvert køretøj styres på forskellige måder og har særlige egenskaber. Fra ubåden kan du fx kaste en gribekrog ved at trykke på en knap. Med en af nøglerne kan man også invitere en ny fører/pilot.

Mulighederne med Nintendo Labo: Vehicle Kit bliver endda endnu større med Toy-Con Garage, som er det interaktive program, der følger med alle Nintendo Labo-produkter. Her kan du få inspiration til at eksperimentere og skabe yderligere med de Toy-Con, du har bygget og måske kombinere dem på ny. Du kan også dekorere dine Toy-Con og sætte dit personlige præg på dem.

Så nu kan vi se frem til den 14. september når Nintendo Labo Vehicle kit lander i butikkerne.

Forrige indlægNickelodeon Kart Racers annonceret
Næste indlægWarioWare Gold ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)