VALORANT Regional Circuit: BEACON Split 1 2023, den nordeuropæiske VALORANT-turnering fokuserer udelukkende på det grundliggende i spillet, og starter den 25. februar med en LAN event på EPIC38. Ligesom sidste år får spirende VALORANT-professionelle muligheden for at konkurrere i en række af begivenheder og optjene turneringspoint. Dette giver dem muligheden for at kvalificere sig til den prestigefyldte Polaris Regional League gennem end-of-split Division 1 finalerne, som finder sted den 22.-26. maj.

BEACON Circuit har altid prioriteret at spotte så mange kommende VALORANT-talenter som muligt for at hjælpe dem på vej mod en professionel karriere. 

I 2022 oplevede BEACON Circuit at lige under 40.000 unikke seere brugte næsten 24.000 timer på livestreams, hvilket gav håbefulde VALORANT-professionelle mulighed for at vise deres kompetencer til et bredere publikum. Finaleweekenden i BEACON Split 1 i 2022 gav genlyd på sociale medier med 1,3 millioner samlede visninger, 250.000 reaktioner og 361.000 videovisninger

I år vil BEACON, der er drevet af indehaverne Promod Esports, deles op i tre konkurrenceniveauer: Minors, LAN og Majors som hver giver op til 100, 500 og 1000 turneringspoint. Disse point er med til at kvalificere et hold til Division 1 Circuit-finalerne. Længere nede er opstillet en fuld liste med bekræftede BEACON-turneringspartnere inddelt efter konkurrenceniveau. 

Turneringerne starter den 25. februar, og varer helt frem til BEACON Split 2 2023 Circuitfinalerne, som finder sted den 22. maj. I denne periode kan holdene konkurrere i så mange turneringer, som de har lyst til. Dog vil de point der er optjent fra LAN-turneringer ikke blive samlet, men kun dem med flest point på tværs af alle BEACON Split 1 2023 LANbegivenhederne tæller med i holdets samlede antal point. Til 2023 Split 1 Division 1 Finals deltager igen otte hold, der samlet set har flest point gennem konkurrencen samt de to lavest placerede hold fra tidligere Challengers Northern Europe: Polaris Split. Herefter sikres pladsen for de to bedste hold fra Division 1 Circuit Finals til Polaris i 2024. 

Rob Black, grundlægger og direktør hos Promod Esports udtaler, ”Det glæder os at støtte VALORANT-aspiranter gennem BEACON Circuit i 2023. At kunne tilbyde fremtidige stjernespillere en målrettet og defineret vej til det professionelle spil har altid været et kernemål for os og vi er stolte over, at vi kan fortsætte denne udvikling med BEACON i løbet af de kommende år. 

Dem der organiserer de lokale turneringer deler information om transmitterede begivenheder på deres Twitch-kanaler, så sørg for at holde øje med annonceringer på vores sociale medier, hvor du kan følge og tune in på al aktivitet! For yderligere information om VALORANT Regional Circuit: BEACON Split 1 2023 kan du se BEACONs hjemmeside og Discord. 

Bekræftede BEACON turneringspartnere:

Majors:

Leagues.gg

The Goose House

Gamer.no LANs: 

EPIC38 ○ The Gathering ● Minors:

Gamer.no Norway

○ RÍSÍ Iceland

Leagues.gg Sweden

Leagues.gg Denmark

○ AVG England, Wales, Nordthern Ireland & Ireland

○ Esports Scotland

○ FEL Finland

Der tilføjes muligvis flere events til turneringen, så hold øje med nye partnere og udgaver i takt med vi kommer tættere på start. Hvis du er interesseret i at afholde en officiel BEACON event i løbet af denne sæson, bedes du ansøge via den officielle hjemmeside.