Nu løftes sløret for de tre kvindelige hovedroller i den nordiske dramaproduktion (Black Widows), som er Co-produceret af TV3 og Viaplay. Det bliver danske Beate Bille som sammen med Cecilia Foss fra Sverige og Synnöve Macody Lund fra Norge skal planlægge en hævn over deres mænd i den nordiske drama serie. Serien går under arbejdstitlen Black Widow og har premiere i Sverige, Norge og Danmark i foråret 2016.

Beate Bille (spiller danske Kira), Cecilia Foss og Synnöve Macody er lige nu midt i optagelserne af den store dramasatsning, som er produceret af TV3 og Viaplay. I otte afsnit kan vi følge de 3 veninder, når de planlægger en grusom hævn på deres mænd.

– Kira er en stærk kvinde, som følger sine følelser. Hun er en selvstændig person, som ved hvordan, hun vil have tingene. Det er spændende at få lov til at spille en kunstnerisk, kvindelig hovedrolle, siger Beate Bille om hendes karakter.

Første møde med sine medskuespillere Cecilia Foss og Synnöve Macody var nervepirrede, men gik hurtigt over til et stærkt venskab:

– Fantastisk. Alle var nervøse for mødet, men vi blev lynhurtigt venner. Det er vigtigt at have nogle, man kan stole på og støtte sig op ad, fortæller Beate Bille.

Tidligere på året blev det afsløret, at Hollywood-stjerne Peter Stomare skal spille en af de store roller.

– Det er fantastisk at skulle arbejde sammen med Peter Stomare. Jeg glæder mig meget til at møde ham!, slutter Beate Bille.

Black Widows er et nordisk samarbejde mellem MTG Sverige, Danmark og Norge samt streamingtjenesten Viaplay.