Bedre dækning i hjemmet med Nighthawk Mesh Extender

0
436

NETGEAR introducerer i dag Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80), som kan løse de problemer, som eksisterende WiFi-netværk ofte døjer med. Med en Nighthawk WiFi 6 Mesh Extender knyttet til dit hjemmenetværk får du større rækkevidde og bedre kapacitet for flere tilkoblede enheder.

Nighthawk AX8 er bygget til både dagens og morgendagens WiFi-udfordringer, og med WiFi 6 får du lynhurtige hastigheder på op til 6 Gbps. De otte WiFi-strømme giver dig flere samtidige strømme, så de tilkoblede enheder ikke behøver at konkurrere om båndbredden. Det giver dig den ultimative ydelse til både gaming og streaming på hele matriklen – også i garagen og haven – og du vil opleve, at gigabit-hastigheder bliver en realitet med understøttelse af 160 MHz for både mobler og computere.

Nighthawk AX8 er kompatibel med alle WiFi-routere – også den, du har fået fra din bredbåndsleverandør – og den gør udvidelse af netværket til en enkel og ligetil proces. Du beholder også det oprindelige WiFi-navn (SSID), så du slipper for manuelt at slutte dine enheder til det udvidede netværk.

– Vi har i NETGEAR arbejdet hårdt for at kunne tilbyde et bredt udvalg af WiFi 6-produkter med høj ydelse. Med Nighthawk AX8 Mesh WiFi 6 Extender har vi gjort det muligt for alle, der er interesserede, at opleve det sidste nye inden for WiFi-teknologi, siger Pål Vatneberg, som er Country Manager for NETGEAR i Norden.

Den nye Nighthawk AX8 passer særligt godt til store huse med mange mobil- og smart-enheder koblet på WiFi, og hvor der allerede er en router eller et kabelmodem. Den er også udstyret med fire gigabit LAN-porte til dem, som foretrækker at tilslutte enheder med kabel samt en USB 3.0-port, som kan bruges til netværkstilkoblet lagring.

Opsætningen af Nighthawk AX8 er helt problemfri med NETGEAR Nighthawk-appen til iOS og Android. Med enkete tryk udvides WiFi 6 til et mesh-netværkt i hele huset, og hvis du har en Nighthawk-router fra før, er det let at kontrollere både router og AX8 fra samme app.

Pris og tilgængelighed

Nighthawk AX8 8-stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) kan forudbestilles nu til en vejledende pris på 2.390 DKK inkl. moms, og den forventes at lande i butikkerne i midten af oktober.