Sikkerhed har længe været en udfordring i mange af de trådløse løsninger som anvendes dagligt. Så BenQ har en løsning til trådløs præsentation som er ISO 27001 certificeret.

Den trådløse præsentationsløsning BenQ InstaShow har nu opnået en af de højeste certificeringer inden for it-sikkerhed, så du sikkert kan præsentere virksomhedskritiske informationer trådløst

BenQ den førende producent af DLP-projektorer, har opnået en ISO27001-certificering ved systemer til databeskyttelse (Information Security Management Systems, ISMS), i forbindelse med BenQ’s trådløse præsentationsløsning, BenQ Instashow.

ISO 27001-certificering er en international standard for it-sikkerhed, som sætter klare og strenge krav til, hvordan data håndteres og forbliver så sikkert som muligt, og at datasikkerhed er tænkt ind i processen helt fra udvikling til implementering og vedligeholdelse af det givne produkt. Efter lange og strenge undersøgelser og tests opnår BenQ dermed af British Standards Institution (BSI) ISO/IEC 27001:2013-certificeringen i forbindelse med BenQ Instashow.

I en tid, hvor datalækager, industrispionage og lignende er i stødt stigning, er det afgørende, at virksomheder kan stole på, deres teknologiske redskaber beskytter bruger- og virksomhedsdata så godt som muligt.

Imens BenQ altid har været forud for resten af markedet om at værne om sine brugeres data og beskytte virksomheder, så er ISO27001-certificeringen en manifestation af det engagerede arbejde for at sikre virksomheder verden over.

Benyttes der produkter til eksempelvis trådløs skærmdeling, som ikke har et højt niveau af sikkerhed, så udsætter du din virksomhed for unødvendig fare for, at data kan blive opsnappet og lækkes.

BenQ InstaShow er ideel til sikkerhedsorienterede virksomheder såsom banker, advokatkontorer, forretnings- og produktudvikling samt i det offentlige, forsvaret eller hos forskningen. InstaShow-systemet er hundrede procent hardware-opbygget og kræver hverken software eller drivere, hvilket betyder, at uautoriseret malware eller lignende kan få adgang til computeren.

Udover ISO 27001-certificeringen har InstaShow også CVSS 3.0-standarder og benytter sig af WPA2-PSK-beskyttelse med 128-bit kryptering, så den transmitterede data er fuldt beskyttet.

Du kan læse mere om InstaShow i dette whitepaper.

For mere information om BenQ’s trådløse præsentationssystemer, læs her.

Forrige indlægDeathloop udkommer 21. maj
Næste indlægGhost of Tsushima tryk
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.