BenQ, en af verdens førende producenter af skærmteknologi og skærmløsninger, har introduceret V7000i og V7050i, som er deres seneste 4K, HDR-PRO Laser-TV-projektor med CinematicColor og Filmmaker Mode, der kan kaste et projekteret billede op på væggen på en ultrakort distance. Selv de hjemmebiograf-entusiaster, der kræver det maksimale af deres projektorer, vil med det samme lægge mærke til farvernes dybde og livlighed – også i et meget oplyst rum. V7000i og V7050i tilbyder 1,3 gange mere farvevolumen end andre laser-baserede TV i samme klasse med paneler, der er større end 100”. Med indbygget Android TV og et stilfuldt, moderne design har V7000i and V7050i sat scenen for fremtidens hjemmebiografoplevelse.
 
Selv i meget oplyste rum kan alle 8,3 millioner pixels i et ægte 4K UHD billede blive gengivet med en utrolig klarhed og stærke farver og give de mest imponerende visuelle billeder. Takket være den BenQ-eksklusive CinematicColor-teknologi kan V7000i og V7050i dække 98% af det enorme DCI-P3-farveområde og give forbløffende rige farver og ekstremt fine gradienter. HDR-PRO understøtter derudover både HDR10- og HLG-formater som automatisk kalibrerer farve og tone for at skabe optimale lysstyrke- og kontrastforhold, som afslører detaljer i billedet, der før ville have været forsvundet i over-/underbelyste områder.
 
Da BenQ deler det samme værdisæt som UHD-alliancen, er V7000i og V7050i udstyret med Filmmaker Mode, optimeret af CinematicColor. Denne tilstand lader dit laser-TV projektere film og tv-serier med samme udtryk som instruktøren oprindeligt tiltænkte og derved får du en ægte biografoplevelse. Disse klasseledende funktioner arbejder alle sammen for at sikre, at billeder gengives mere præcist og leveres på den måde, de oprindeligt var skabt til.
 
For den ultimative biografoplevelse kan V7000i og V7050i sluttes til et eksternt lydsystem via dual HDMI 2.0b-og SPDIF-porte. De tre Volo-tunede 5Wx2 virtuelle surround-stereohøjttalere med en tweeter og en bashøjttaler i venstre / højre kabinet giver også en imponerende kraftig og mægtig lyd til højttalere i den størrelse. Ved hjælp af akustisk og psykoakustisk videnskab skabes et fordybende lydbillede gennem det virtuelle surround-sound lydformat.

Når det kommer til underholdningsindhold, tilbyder den Google-certificeret Android TV-funktionalitet et stort bibliotek af film, Tv-serier, spil og sport, som tilfredsstiller alle behov. Desuden gør den intuitive og velorganiserede grænseflade det nemt og hurtigt at finde indhold.
 
På ydersiden bringer det diskrete men alligevel æstetiske udvendige design af V7000i og V7050i et stilfuldt udtryk til ethvert rum. Projektorer, som kan projektere et billede på ultrakort afstand, tager meget lidt plads og eliminerer behovet for komplicerede ledninger. Den integrerede sensor med automatisk linsebeskytter, soltag og støvreducerende lamelldesign tilføjer elegance til disse ekstra praktiske funktioner. Kombineret med teknologi, som beskytter dine øjne ved brug, er laserlyskilden også testet til at holde 20.000 timer.
 
Med smukke, rige farver og fængslende lydbilleder, et uendeligt mediebibliotek og et stilfuldt moderne design sætter V7000i og V7050i ny standard for hjemmebiografoplevelser.

V7000i og V7050i er tilgængelige i juni hos udvalgte forhandlere. For mere information, besøg venligst produktsiderne for V7000i og V7050i.