Logitech G, et Logitech-brand (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og førende inden for gaming-teknologi og -udstyr, samt McLaren Racing offentliggør i dag deres seneste udgave af den populære G Challenge , en E-racing konkurrence, der med et helt nyt design garanteret vil begejstre både racerkørere og motorsportsfans over hele verden.

Det ternede flag viftes for næsen af motorsportsentusiaster og amatørkørere den 1. juli 2021, når den officielle 2021 Logitech G McLaren G Challenge – sæson sættes i gang med et stort antal nye tilføjelser og udfordringer.

Tturneringen er blevet udvidet, således at den nu inkluderer tre divisioner: Open Wheel, Stock Car samt Sport Car Racing. I denne fjerde sæson bliver G Challenge spillet i to, forskellige spil, nemlig iRacing og Assetto Corsa Competizione. Det hele kulminerer med Grand Finale, der løber af stablen den 15. januar 2022 i Las Vegas, Nevada.

Dette års tre divisionsvindere af 2021 Logitech McLaren G Challenge vinder en fire-dages alt inklusive rejse til London, en bag kulisserne oplevelse fra McLaren Technology Center, coaching med McLaren F1-kører Lando Norris og en VIP-oplevelse ved det britiske F1® Grand Prix 2022.

Kort efter sæsonstart, den 7. juli 2021, er Logitech G vært for et Pro Am-racerløb for kendisser. Her vil diverse kendte udgøre to hold, der skal konkurrere i både et Stock Car og et Open Wheel-løb. Udtagelsen til de to hold vil holdkaptajnerne, den amerikanske racerkører William Byron og McLaren F1-køreren Lando Norris, stå for.

Yderlige kendisser til denne begivenhed vil blandt andet bestå af rapper og singer/songwriter A$AP Ferg, Arrow McLaren SP-racerkøreren, Felix Rosenqvist, den amerikanske racerkører og pit reporter på NBC Parker Kligerman, samt den brasilianske Indianapolis 500-kører Tony Kanaan.

”Succesen med G Challenge 2020 blev grundlagt på baggrund af en stor indsats for fortsat at underholde fans af motorsport verden over” udtaler Jim Hoey, chef for G Challenge hos Logitech G. ”Dette år vender vi tilbage med nye formater, flere spiltitler og et månedligt program med racerløbs-udsendelser, der fortsat vil begejstre fans over hele kloden.”

“McLaren så indledningsvis G Challenge som en god måde at holde motorsportsfans underholdt på, men indså hurtigt, at det også var en mulighed for at samarbejde med Logitech G i en industri, der bliver ved med at eksplodere mod nye højder,” udtaler Lindsey Eckhouse, direktør for Licensering, E-commerce og E-sport hos McLaren Racing. ”G Challenge er i en klasse for sig, og den giver amatørracerkørere og motorsportsentusiaster en mulighed for at konkurrere og køre ræs som de professionelle. Vi glæder os til endnu et år fyldt med spænding og sjov.”

Top-3 kørerne i hver division (Open Wheel, Stock Car og Sport Car) vinder en rejse med alt betalt til Grand Finals Weekend i Las Vegas, hvor de skal konkurrere om mesterskabet. Grand Finals Weekend kommer til at være spækket med spændende aktiviteter, inklusive en live raceroplevelse med eksotiske racerbiler, meet and greets med professionelle kørere, atleter og andre kendisser, samt en chance for at vinde den store gevinst: McLaren Racing VIP Experience.

Der vil komme danske wildcard kvalifikationsløb til efteråret.

Registrering til online-kvalifikationen er nu åben på LogitechGChallenge.com.

For yderligere information kan man besøge vores blog eller følge os på Instagram or Twitter.