BenQ lancerer et nyt flagskib i PD-serien beregnet til professionelle designere og andre brugere med høje krav til fleksibilitet og nøjagtig farvegengivelse i 4K. BenQ PD3220U har et IPS-panel med en opløsning på 4K UHD (3840 x 2160), HDR10-understøttelse, 100 % dækning af sRGB og Rec.709 samt hele 95 % dækning af DCI-P3 farvespektret takket være BenQ AQCOLOR-teknologi.

“PD3220U er naturlig en videreudvikling af vores tidligere topmodel i PD-serien. Den udvidede dækning af DCI-P3 farvespektret samt tilføjelsen af en Thunderbolt 3-port sikrer, at designere og andre moderne brugere får deres krav opfyldt hvad angår farvenøjagtighed og tilslutningsmuligheder” fortæller Bo Cramér, administrerende direktør for BenQ Nordic AB.

Nøjagtig farvegengivelse til ethvert anvendelsesformål

Hver eneste PD3220U kalibreres individuelt på fabrikken og leveres med sin egen kalibreringsrapport, der sikrer nøjagtig farvegengivelse fra dag 1, uanset om monitoren bruges til i Darkroom Mode, Animation Mode, CAD/CAM Mode eller DualView Mode, der gør det muligt at opdele skærmbilledet og arbejde i to forskellige farveområder på samme tid. PD3220U har desuden en M-book Mode, der gengiver farverne i DCI-P3 farvespektret nøjagtig lige som på iMac-, MacBook- og MacBook Pro-enheder, der ofte foretrækkes af professionelle designere.

Alsidighed og brugervenlighed med Thunderbolt 3 og
KVM-switch

Takket være en Thunderbolt 3-port understøtter BenQ PD3220U overførsel af billede, lyd, data og strøm via et enkelt kabel samt mulighed for serieforbindelse (“daisy-chaining”) af to monitors. Lige som sin forgænger understøtter PD3220U KVM-switch funktionalitet, der gør det let at bruge samme mus og tastatur til to forskellige computere – og nu også to forskellige monitors, uanset om de er tilsluttet via Thunderbolt 3, DisplayPort eller HDMI.

Den nye Hotkey Puck G2 gør det let at skifte mellem farvetilstande og justere lysstyrke, kontrast osv. – og er der bestemte funktioner, du bruger ofte, kan du let knytte dem til en genvejsknap. BenQ PD3220U er desuden skånsom mod øjnene i kraft af BenQ Eye-Care teknologier som Low Blue Light og Flicker-Free.

Flere oplysninger

  • BenQ PD3220U kan købes i Danmark fra ultimo februar til en vejl. pris på DKK 10490,- inkl. moms.