BenQ har lanceret designkonkurrencen Inspired by Nature, og vil gennem et samarbejde med One Tree Planted plante et træ for hvert godkendt konkurrencebidrag.

One Tree Planted er en nonprofitorganisation, der gennemfører globale projekter i samarbejde med lokalsamfund, med det formål at skabe positive effekter for natur, mennesker og vilde dyr. BenQ vil støtte et af de igangværende projekter i Europa, og baseret på tidligere konkurrencers popularitet forventes det, at der vil blive plantet hundredvis af træer. Konkurrencen afholdes årligt og værdsættes af et helt fællesskab af designere i hele Europa.

”Valget om at støtte One Tree Planted er naturligt for denne kampagne, som handler om at hente inspiration fra naturen. Vores brand – Fordi det betyder noget – føles særligt relevant lige nu, da pandemien har fået os alle til at forstå værdien af naturen. Gennem dette samarbejde bekræfter vi vores forpligtelse til bæredygtighed og støtter et enormt værdifuldt projekt, der bidrager til genplantning af skove i hele Europa,” siger Steve Chu, CEO for BenQ i Europa.

I samarbejde med partneren LUMESCA GROUP, en digital billedbehandlings- og grafikspecialist, udfordrer BenQ Inspired By Nature DesignVue-konkurrencen designere til at skabe en naturbesparende pauseskærm, og deltagerne har chancen for at vinde en BenQ DesignVue-skærm og 1000 euro.

Konkurrencejuryen består af et team af specialister kendt inden for deres respektive områder, herunder billedkunstneren Flóra Borsi, grafikeren og Adobe Expert-instruktøren Martin Perhiniak og den digitale kunstner Nemanja Sekulic. Til dig, der er interesseret i at deltage, er BenQs råd at lade naturen være din muse, når du udforsker og oplever alle mulige vidundere udendørs.

Deadline for upload af bidrag er den 30. november 2021, og vinderne vil blive annonceret den 15. december 2021 eller kort tid derefter.