Laserprojektorer, intelligent skiltning og 4K-hjemmebio til entusiaster er højdepunkterne

BenQ, den internationalt anerkendte pionér inden for digital skiltning og projektionsteknologi, afslørede i dag en række nye produkter, der fremvises for første gang på ISE 2016-messen fra d. 9. til 12. februar på stand 4-U24 i hal 4. BenQs stand angriber alle sanserne i kraft af en Club Lounge med video-DJ, digital cocktailbar og interaktiv danseundervisning. Fokus er dog stadig på iøjnefaldende og innovativ displayteknologi.

“Dette er vores 7. år i træk på ISE 2016, og vi glæder os til at demonstrere, hvordan vi har omsat 30 års erfaring til målrettede løsninger, der for alvor vil åbne døren til et univers af nye muligheder for kunder” fortæller Brian Hansen, dansk country manager for BenQ.

Gæster i BenQ Club Lounge på ISE 2016 vil blandt andet kunne opleve:

Laserprojektion i alle retninger – LU9715 og LU9235

Ud over de åbenlyse fordele ved en laserbaseret lyskilde (20.000 timers levetid, intens og naturlig farvegengivelse og lavt strømforbrug) har BenQs to nye projektorer en unik feature: projektion i alle retninger – sågar lodret – hvilket baner vejen for helt nye displaymuligheder. Kombineret med omfattende tilslutningsmuligheder (herunder 3G-SDI og HDBaseT) og et udvalg af forskellige objektiver er BenQ LU9715 og LU9235 nogle af verdens mest avancerede projektionsløsninger.

Storslået og alsidig projektion til professionel brug – PX9710

Professionel byggekvalitet, XGA-opløsning og en lysstyrke på hele 7700 ANSI lumens takket være to pærer er kun toppen af isbjerget for BenQs imponerende nye projektor til større begivenheder. Den kendetegnes af fremragende samt vedvarende kontrast og farvekvalitet, og med hele syv forskellige objektiver og to udskiftelige farvehjul samt HDBaseT-tilslutning er PX9710 den mest fleksible projektionsløsning i sin klasse.

Hjemmebiograf i referenceklassen og 4K – W11000 og W8000

W11000 4K UHD-projektoren er BenQs nye flagskib, der med sin kraftfulde zoom- og lens shift-funktionalitet har fleksibiliteten til at forvandle ethvert hjem til den ultimative hjemmebiograf.

Den får på ISE 2016 følgeskab af et andet nyt medlem af BenQs projektorserie til underholdning i hjemmet: W8000 sikrer 100 % dækning af Rec.709-farvespektret og kan udstyres med fem forskellige objektiver for at opfylde de specifikke krav, som hjemmebio-entusiaster stiller til deres udstyr.

Yderligere nyskabende løsninger, der kan opleves i BenQ Club Lounge, omfatter:

  • XSign – en brugervenlig og alsidig app-baseret løsning til visning, tilpasning og administration af digital skiltning
  • InstaShow – trådløs Plug’n’Play-streaming af Full HD-materiale via 5-GHz 802.11ac WiFi
  • Videovægge med ultratynde rammer
  • Fleksible professionelle projektorer til fast installation
  • Interaktive, højopløselige LFD’er med multi-touch funktionalitet