BenQ, verdens førende producent af 1080P DLP-projektorer, lancerer to nye modeller, der er perfekte til sommerens store sportsbegivenheder. BenQ W1110s og TH670s kan med den nye Football Mode optimere billedindstillingerne til driblingerne på grønsværen med ultra-realistiske hudtoner og et perfekt grønt græstæppe i Full HD.

“I år er der masser af store sportsoplevelser på programmet, men det er de færreste af os, der har tiden og midlerne til at rejse rundt og se dem alle på nært hold. Med Football Mode og indbyggede højttalere kan vores to nye sportsprojektorer bringe dig helt tæt på begivenhederne” fortæller Brian Hansen, dansk country manager for BenQ. Han fortsætter: “Samtidig kan du nyde godt af de andre fordele ved DLP-teknologien såsom fremragende kontrast og naturlig håndtering af bevægelser. Med W1110s og TH670s har du altid de bedste pladser på stadion – uanset om du er til fodbold, atletik eller en helt tredje sportsgren.”

Hvor der er væg, må der spilles

Med W1110s og TH670s behøver du hverken bekymre dig om mørklægning eller montering. Med en lysstyrke på hhv. 2200 og 3000 ANSI lumen samt kort projektionslængde (Short Throw), lens shift og zoom kan projektorerne tilpasse sig dine omgivelser. Begge har brugervenlige menuer, og takket være automatisk Keystone-korrektion kan du sågar stille projektoren skråt ind mod væggen og stadig få et perfekt, rektangulært billede. Har du en væg, så har du et vindue til en verden af sportsoplevelser.

BenQ W1110s er desuden særdeles velegnet som projektor til hjemmebiografen – et 6-segmenters RGBRGB-farvehjul med 6X hastighed og en DC3 DMD-chip fra Texas Instruments leverer tilsammen et krystalklart billede med et kontrastforhold på 10.000:1. Desuden understøtter W1110s professionel ISFccc-kalibrering samt BenQ’s Wireless Full HD-kit, der muliggør trådløs, ukomprimeret overførsel af 1080P-videosignaler på op til 30 meters* afstand.

*Transmissionsafstanden afhænger af omgivelserne. Den angivne afstand er målt i en ret linje med fri sigtelinje. Genstande af stål, træ, beton eller mursten kan nedsætte den faktiske transmissionsafstand i praksis.

Priser

BenQ W1110s og TH670s kan nu købes i Danmark til en vejl. pris på hhv. 7.290,- og 5690, – Besøg BenQ og se vores fulde udvalg af projektorer til privat og erhvervsbrug.