BenQ og Copenhagen Games kan med glæde afsløre, at ZOWIE XL2546 monitor med Dynamic Accuracy (DyAcTM) er valgt som den officielle turneringsmonitor på Copenhagen Games 2019.

Copenhagen Games er en årlig international esportsfestival med mere end 1500 deltagere fra over 25 forskellige lande. Der er et væld af spil, turneringer og aktiviteter, og med blot to dage til at få sat det hele op, er alt udstyr nødt til at fungere perfekt i første forsøg.

“Performance og stabilitet er nøgleingredienser, når vi vælger det officielle turneringsudstyr. Når turneringerne er skudt i gang og alle øjne hviler på scenen, er der ikke plads til fejl. Især udstyrets performance er vigtig – uanset hvor stærke computere vi bruger, er monitorerne nødt til at performe optimalt, ellers har vi et stort problem” fortæller Zahid Butt, Administrerende direktør for Copenhagen Games.

“Monitorer fra BenQ ZOWIE har et fremragende ry blandt både semi- og fuldtidsprofessionelle gamere, så vi er virkelig glade for dette samarbejde, og fordi vi kan inkludere ZOWIE XL2546 som en del af det officielle turneringsudstyr på Copenhagen Games 2019.”

ZOWIE XL2546 @ Copenhagen Games 2019BenQ’s egenudviklede DyAcTM-teknologi og en opdateringshastighed på 240 Hz understreger, at ZOWIE XL2546 er en ægte esportsmonitor, der leverer utroligt klare billeder og flydende gameplay ved høj billedhastighed – selv ved meget hurtige bevægelser i spillet.

Siden lanceringen i 2017 er XL2546 blevet brugt som officiel monitor på store esportsbegivenheder som ESL Pro League, DreamHack Open Series og andre turneringer i FPS-spil.

Læs mere om ZOWIE XL2546 her, og besøg ZOWIEs stand på Copenhagen Games mellem 17. – 20. april 2019 for at opleve XL2546 og DyAcTM.

#WhatIsDyacKampagnen #WhatisDyac blev lanceret i februar. Den går ud på, at BenQ ZOWIE-fans deler deres oplevelser med DyAc – og til gengæld får de tilsendt esportstastaturet ZOWIE CELERITAS II til afprøvning. Følg #WhatIsDyac-kampagnen på den officielle ZOWIE Europe Twitter-side.