I perioden 15. oktober til 28. november har Nintendo en Pokémon-kampagne sammen med butikskæden GameStop, hvor du kan hente en kode til Shiny Gengar eller Diancie. Koden fungerer i Nintendo 3DS-spillene Pokémon Y og Pokémon X.

Vil du have Shiny Gengar, skal du besøge GameStop i perioden 15. oktober til 5. november for at få udleveret en kode til denne Pokémon. Vil du have Diancie skal du lægge vejen forbi GameStop mellem den 6. november og 28. november. Koderne, der uddeles, findes i begrænset oplag og lageret kan blive tømt inden fristens udløb.

Udlevering af kode er ikke købsbetinget. Når du har modtaget koden, skal du indtaste den i dit spil og derefter besøge et Pokémon Center for at hente din nye Pokémon.

Shiny Gengar
I første omgang kan du som Pokémon X- og Pokémon Y­-spiller få fat i Shiny Gengar, der holder en Gengarite Mega Stone. Denne Shiny Gengar kan Mega Evolve til Shiny Mega Gengar i kampene!

Mytiske Pokémon Diancie
I anden omgang kan du hente et kodekort til at modtage den mytiske Pokémon Diancie, også til dit Pokémon X- eller Pokémon Y­-spil! Efter at have modtaget Diancie kan denne Pokémon overføres til Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire, når disse spil udkommer den 28. november til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS. Og så snart Diancite Mega Stone er fremskaffet i et af de nye spil, kan du Mega Evolve Diancie i kampene!