BioWare har annonceret den kommende udgivelse af Shadow Realms™ – et nyt, historiedrevet 4-mod-1 online-action-RPG, der foregår i en BioWare-verden under konstant forandring, hvor det nutidige møder fantasien. Fire helte kastes ud i eventyrlige kampe mod en anden, spillerstyret fjende, en ondsindet kraft kaldet “Shadowlord” i dynamiske 4-mod-1 co-op-missioner, som sikrer, at der aldrig vil være to slag, som er ens. Spillerne vil kunne vælge at spille enten som eller mod Shadowlord mens de opbygger erfaring og udvikler sig, uanset om de vælger det godes eller det ondes side. Den overordnede fortælling vil blive udgivet som episoder, som med tiden udfolder historien – ligesom de allerbedste TV-serier – og giver spillerne mulighed for at opleve det historiedrevne eventyr som del af ét samlet fællesskab.

“Dette spil bringer os tilbage til rødderne i de klassiske pen-og-papir-rollespil, men byder også på noget helt nyt og innovativt til vore fans,” sagde Jeff Hickman, chef og VP hos BioWare Austin. “Shadow Realms er et nyt BioWare-RPG, der indeholder alt det, som er blevet synonymt med spil fra BioWare – en omfattende historie, en unik verden og et alsidigt kampudviklingssystem – men bygget som en interaktiv oplevelse, der videreudvikler genren og udvider dens appel til onlinespillere over hele kloden.”

Shadow Realms bliver moderne helte fra Jorden vækket til live og rekrutteret ved hjælp af magiske kræfter, de aldrig vidste, de havde, så de kan deltage i den nye og blodige krig mod de såkaldte “Shadow Legions” fra Embra. Disse skyggernes legioner, der i flere år har kæmpet på Embra mod medlemmerne af “Radiant Empires”, har fået nye kræfter ved ankomsten af en magtfuld men ukendt kraft, som vi kalder for “Shadowlords”, og de har lige fundet ud af, hvordan de kan forlade Embra og invadere Jorden.

Slut dig til kampene sammen med tre andre nutidige helte for at bekæmpe de dæmoniske Shadow Legions og en spillerstyret Shadowlord i forsøget på at frelse menneskeheden. Opbyg både en helt og en Shadowlord, som bliver justeret, så de passer præcis til den måde, DU ønsker at spille på.

Besøg www.ShadowRealms.com/play for at tilmelde dig muligheden for at blive udvalgt til den lukkede alpha.