EA SPORTS FIFA World, et nyt gratis (free-to-play) spil til PC er klar til at lancere en ny spilmotor, som vil sikre fans en endnu bedre og mere realistisk fodboldoplevelse. Ved at fjerne kravene om at skulle investere i en konsol eller i en lynhurtig PC er EA SPORTSFIFA World med til at gøre FIFA-oplevelsen tilgængelig for endnu flere spil- og fodboldfans overalt på kloden. Spillet, der er tilgængeligt på ni sprog, gør det muligt for fans med en helt almindelig bærbar eller stationær PC og en bredbåndsforbindelse at prøve et sjovt, gratis og autentisk fodboldspil, som er baseret på live-indhold og indeholder virkelighedstro spillere og klubber fra mere end 30 officielt licenserede ligaer.

Siden EA SPORTS FIFA World blev præsenteret under Gamescom 2013, har spillet samlet mere end 3,5 registrerede spillere fra over 180 lande, som har prøvet betaen – med over 45 millioner afviklede kampe i alt. På grundlag af fan-feedback er spillet siden blevet suppleret med over 20 større opdateringer, der inkluderer både gamepad- og tastatur-styring samt “præstationer” – en ny funktion, som genskaber spændende historier fra den virkelige fodboldverden, mens de udfolder sig, og derefter udfordrer og belønner fans, som genspiller og -oplever disse afgørende øjeblikke i EA SPORTS FIFA World.

“I FIFA World har vi skabt en livetjeneste-platform, som gør det muligt for os at ændre fundamentalt ved spillet ved at tilføje nye funktioner og spilvarianter gennem løbende opdateringer – samtidig med at vi fastholder brugernes engagement med dynamisk live-indhold, der følger den virkelige fodboldverden,” sagde ledende producer Mike McCabe. “Efter næsten et år i tæt samarbejde med vore fans er vi meget glade for at kunne præsentere vores største opdatering til dato – en helt ny spilmotor.”

Det prisvindende udviklingshold hos EA Canada har overført en række FIFA HD**-fanfavoritter og tilsat et stort udvalg af nye spilfunktioner for at bringe EA SPORTS FIFA World’s nye spilmotor til live. Med styrket kunstig intelligens vil holdkammeraterne hurtigere tilpasse sig til din spillestil ved at foretage bedre offensive løb på modstandernes banehalvdel. Når du ikke har bolden, vil forbedringer af den defensive kunstige intelligens resultere i bedre opdækning og vurdering af løbebaner. Afgørende spilmekanikker somFirst Touch Control og Complete Dribbling redefinerer, hvordan spillerne kontrollerer og løber med bolden og gør de offensive fodboldoplevelser endnu mere autentiske. En forbedret Player Impact Engine overfører virkelighedens fysik til spillet som aldrig før – til et punkt, hvor hver eneste udfordring og tackling vil føles bade realistisk og tilfredsstillende. Upgraderinger af tastatur- og mus-styringen samt de såkaldte Tactical Free Kicks er blot nogle få af de øvrige forbedringer, fans kan se frem til sammen med den nye spilmotor.

Som supplement til den nye spilmotor kan fans forvente en række andre opdateringer de kommende måneder – inklusive nye funktioner som fx videodeling, der giver fans mulighed for at uploade optagelser af deres scoringer direkte til YouTube, samt spilleropdateringer, nye spilledragter, støvler og klublogoer og tilføjelsen af den tyrkiske Süper Lig.

Begynd opbygningen af din klub i EA SPORTS FIFA World helt gratis ved at tilmelde dig her. FIFA World går i beta 12. november.