Bloodborne fra FromSoftware er grafisk mesterværk og spillet byder på spændning og mystik. Den PS4 eksklusive titel tager sig rigtig godt ud på konsollen, men hvad nu hvis spillet udkom på en lidt ældre kansol – nemlig PlaStation 1? Et mindre team har genskabt en del Bloodborne, men i en ambitiøs “demake” og den klar til udgivelse.

Det lille team som består af to personer, Lilith Walther og Corwyn Prichard. De har arbejdet på Bloodborne “demake” siden 2017 og er nu meget snart klar til at alle kan opleve det fede spil, men i retro form. Spillet skulle efter sigende komme til at byde på den første del af spillet, optil nummer 2 boss battle. Imponerende alligevel, taget spillets størrelse i betragtning. Derudover vil spillet være i fuld HD og ingen begrænsning på FPS. Du vil kunne nye spillets grafiske front i 32-bit. Spillet bliver udviklet i Unreal Engine.

Hvis man synes at Bloodborne er rigtig svær, så vil der være inkluderet snydekoder, for at gøre livet lidt lettere for dig der bare vil have det sjovt. Der vil være snyd der inkludere manipulation af spillets hastighed, gøre sådan at hunde ikke angriber og endda en klassisk “big head” mode.

Hvilken platform denne Bloodborne demake skal udgives på, vides endnu ikke. Men vi gætter som mindst på en PC udgave. Vi ved dog at den står til udgivelse d. 31 Januar, så indtil da må vi se hvad der bliver annonceret fra de to skabere