Call of Duty Warzone så fornylig inklusionen af et nyt skin til din soldat, der praktisk talt gør dig usynlig. Dette sker i en periode hvor udvikleren bag, nemlig Raven Software, lider af strejke i deres kvalitets team. Dermed sker der desværre uheld som disse.

Det var gameren CharlieIntel der gjorde opmærksom på det nye Awoken skin til Call of Duty karakteren Francis (som lukkes op for i Level 100 med Battle Pass), at der medfulgte en fejl. Fejlen gør at karakteren, alt efter distancen fra en anden spiller, bliver helt usynlig. Det eneste man kan spotte er en orange maske. Nogle har endda brandet fejlen som en ‘pay-to-win’ mekanik i spillet.

Activision Blizzard inklusiv Raven Software har lidet under strejke og selvfølgelig har mange også haft juleferie. Derfor kan det ikke undgås at der sker fejl som denne. Men derfor kan man også se hvor vigtig det er at have et team der sørger for at kvaliteten er i orden, inden indhold udgives.

Ifølge ABK Workers Alliance, så har strejken nu indtrådt i sin tredje uge. Indtil videre vides der ikke hvad sker bag kulissen, men en del medarbejdere blev afskediget i December, hvilket har medført utilfredshed bland diverse interne teams. Vi håber der snarest kommer en god løsning for alle.