Blues and Bullets er et spil i fem episoder udviklet af spanske A Crowd Of Monsters. Det er tidligerer udkommet til PC og nu er det så muligt for Xbox One ejere at hente første episode. Vi har sakset beskrivelsen:

Eliot Ness, tidligere leder af de legendariske Untouchables, håbede at kunne bruge resten af sine dage på at arbejde i sin diner og ikke dvæle for meget ved tanken om korruptionen, der havde spredt sig i hans by, Santa Esperanza. Men tingene går sjældent efter planen. Som børn pludselig begynder at forsvinde, og politiet vender det blinde øje til, beslutter Eliot at tage sagen i egen hånd, finde synderen og yde ham retfærdighed for enhver pris, selv hvis dette betyder, at han er nødt til at opgive sine drømme om et fredeligt liv og igen kaste sig ud i skyderier med de sædvanlige mordere og bøller. Med hjælp fra diverse karakterer fra uventede steder, skal spilleren føre Eliot sikkert gennem mere og mere morbide og dekante scenarier i hans søgen efter spor i disse fem episoder af denne sæsons Blues and Bullets.

Du finder det på Steam: http://store.steampowered.com/app/378660/

Og på Xbox butikken: http://store.xbox.com/da-DK/Xbox-One/Games/Blues-and-Bullets-Episode-1/031c3018-0eab-4228-85bb-713b34aa94fb#gameDetailsSection