En ny animations film er netop landet i handlen. Vi vil nu se nærmere på Dreamworks nyeste skud på animations stammen. Byd velkommen til Boss Baby.

Alt er fryd og gammen for den 7 årige Tim Templeton, som bor i det man vil kalde den perfekte familie.

Hans mor og far er hårdt arbejdede inden for kæledyrs industrien, hvor de er i et stort firma der bruger alle midler for at få de kære hundehvalpe ud til folket. Men selvom de har en masse at se til, så har de altid overskud til lille Tim. Men dette holder desværre ikke evigt.

Pludselig ude af det blå dukker der nemlig et nyt medlem af familien. Så nu kan lille Tim ikke få alt den opmærksomhed som han er vandt til. Nu skal han nemlig dele sin mor og far med hans nye lillebror.

Der går ikke længe før Tim bliver meget opmærksom på hans nye lillebror måske ikke er den han udgiver sig for at være. Han undres nemlig over at han går med jakkesæt, og han også kan tale. Men hans forældre ser sig blindt på han er en lille uskyldig baby. Så nu går den store mission for Tim i gang.

Han skal nu gøre hvad han kan for at afsløre den lille ny. Så iført en båndoptager, en masse ”Ninja udstyr” så er han klar på dette. Denne opgave går så ikke lige som planlagt til at starte med, men senere hen finder han ud af hvad det hele går ud på.

Denne nye baby er en del af et større netværk af babyer, som sørger for verdenen er fuld af kærlighed til disse små poder, og ikke mindst sørge for bestanden af babyer stadig er stigende. Men det er her Tim´s forældre kommer ind i billedet.

For det før nævnte firma de arbejder for haler nemlig ind med populariteten med deres små søde hundehvalpe, og det går ud over bestanden af babyer verdenen over. Og det er her Baby Bossen må i gang for at sørge for dette ikke bliver værre end det er nu.

Konceptet i denne film er måske lidt tyndbenet, men det er i sidste ende ikke som det lyder. For man er underholdt lige fra man starter filmen til den slutter.
Filmen byder på en masse forskelligt, lige fra Mary Poppins til de vildeste pirat eventyr. Så lige meget om man er til det ene eller det andet, så kan Boss Baby nemt ramme plet.

Der er god humor i filmen lige fra starten, og smilet er fremme hos en det meste af filmen. Så hvis man savner et godt grin, så er dette filmen man bare må se.

Den skiller sig ikke ud fra mængden af de mange animations film, men når det så er sagt, så ligger den ret lunt i svinget. For den har mange værdier som andre animations film godt kan lære af.

Boss Baby er filmen der kan redde jeres film aften. Så smut ned til den lokale ”købmand” og køb denne herlige titel. Sørg for at smøre latter musklerne godt, for de kommer helt sikkert meget i brug i denne film.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNy Red Dead Redemption 2 trailer er ankommet!
Næste indlægYo-Kai Watch 2 : Psychic Specters anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
boss-baby-anmeldelseBoss Baby er filmen der kan redde jeres film aften. Så smut ned til den lokale ”købmand” og køb denne herlige titel. Sørg for at smøre latter musklerne godt, for de kommer helt sikkert meget i brug i denne film.