Det er nok de få som kan sige at de slet ikke har spillet Trivial Pursuit. Og nu vil vi se nærmere på Trivial Pursuit familie udgaven, som bringer hele familien sammen omkring et hyggeligt spil.

Denne gang er det en udgave for hele familien, for det er nemlig bygget op på en helt ny og spændende måde, som gør at man kan spille sammen med sine børn på samme tid med man selv spiller.

Spillet er som vi kender det, men denne gang er der et helt nyt twist, som byder på 2 spørgsmåls bunker. Der er en til voksne og en til børn. Det vil sige, at det nu er muligt at spille Trivial Pursuit sammen med sine børn uden at skulle tænke på sværhedsgraden af spørgsmålene.

20161011_145904

Man kan måske have sin tvivl når man først kommer i gang med spillet. For Trivial Pursuit har i nogle udgaver, det med at ramme lidt ved siden af, når vi taler om sværhedsgraden i spillet. For nogle af de udgaver vi har set, har været ret svære selvom man ikke skulle tro det.

Men det er der så ikke noget af her. Spørgsmålene er ikke vildt svære, men hellere ikke for lette. Og det gode af det hele er, at de svinger meget i genre, og sværhedsgrad. Så de lette spørgsmål de krydres med nogle spørgsmål af den lidt hårdere kategori.

Hvis vi lige skal kaste et blik på selve spillepladen, så må man sige at denne udgave af Trivial Pursuit ikke har rykket sig meget fra det vi kender. Men det er så hellere ikke noget der gør noget, for det er sådan vi kender spillet, og det er sådan vi har lært at elske det.

20161011_145750

Da dette spil henvender sig til hele familien (dog helst fra 8 år og opefter), så er det nok et af de Trivial Pursuit som kan ramme det bredeste publikum.

Og nu tænker I måske, at det kan da ikke være så nyt når det ligner sig selv, og det har I måske ret i. Men selvom der ikke er så meget nytænkning i denne udgave, udover spørgsmål for alle, så er der en speciel underholdnings værdi man ikke har set længe i den serie. Og dette giver spillet en helt ny indsprøjtning.

Vi har nok spillet de fleste af de Trivial Pursuit udgaver der er, men det er den her, som vi vil huske mest. Og det er nok fordi der satses stort på en udgave for hele familien. Og selvom der er kort til børn og voksne, er de jo selvfølgelig delt op, hvilket er lige som vi kan ønske det.
For selvom man ikke har børn skal man ikke holde sig tilbage for at købe dette spil. For der er hele 1.200 spørgsmål til voksne (og det samme antal til børn). Så det kan selvfølgelig spilles både af voksne, men også børn alene. Vi vil dog anbefale at spille det sammen med børn, for det er sjovest i længden.

20161011_145801

Skal I have god hygge til de mørke vinter aftener, så er Trivial Pursuit Familie udgaven vejen frem. Vi vil uden tvivl kaste os over det når mørket falder på.

Vi takker Hasbro for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRygte: Forhandler informationer om Nintendo NX lækket
Næste indlægOverwatch skyder Halloween i gang
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
braetspil-anmeldelse-trivial-pursuit-familie-udgavenSkal I have god hygge til de mørke vinter aftener, så er Trivial Pursuit Familie udgaven vejen frem. Vi vil uden tvivl kaste os over det når mørket falder på.