Capcom har haft godt gang i diverse spil der er blevet store hits deres seneste Devil May Cry 5 og Resident Evil 2 remake. Deres pæne grafiske fremtoning skyldes mest af alt deres egen udviklede program og maskine til at lave spil i kaldet RE Engine. Denne blev udviklet og brugt første gang i 2017s Resident Evil VII: Biohazard og nu lyder det til endnu flere spil er på vej.

Efter at Capcom kunne fortælle om deres økonomiske fremgang det seneste år med deres diverse hits, så kunne de også løfte sløret for at endnu flere spændende oplevelse er på vej og at de spil også er lavet i RE Engine.

“While we are unable to comment on the specific number of titles or release windows, there are numerous titles currently being developed internally with the RE Engine,”

Men Capcom ser også fremad og med deres RE Engine, har de gjort den klar til fremtidens konsoller og platforme. Dermed kan de videreudvikle på deres nuværende system og gøre den endnu bedre.

Indtil videre kender vi ikke til nogle officielle titler der skulle være på vej fra Capcom, men mon ikke vi får at se et eller andet under næste måneds E3? Vi kan kun håbe.