Captain Toad er endnu engang tilbage, med ekstra support fra vores kære Nintendo. Special Episode giver dig adgang til 18 nye udfordringer og 5 nye baner, som du kan spille med din kæreste, kammerat, venner eller nabo!


Toads Længsel Efter Guldet

Toad slapper aldrig af. Når han ikke hjælper Luigi og ham den anden, så bruger han tid på, at finde skatter, stjerner og guld. I Special Episode får du adgang til 18 nye udfordringer, som man kan komme igennem med en kammerat – hvis lysten skulle opstå. Eller du kan tage kampen op alene.

Udfordringerne er okay. Det er ikke fordi det er raketvidenskab. Når man forstår, hvordan tingene hænger sammen i Captain Toad, kan man nemt spore sig ind på de skjulte skatter.

Det er også rart med nogle nye baner. Det er dog ikke fordi jeg oplevede en kæmpe wow-faktor, men jeg nød alligevel at bruge hjernen en smule igen. Jeg vil dog ikke mene dette kapitel er en must-have DLC. Men hvis du er kæmpe fan af Toad og puzzle games, så kunne det være du skulle prøve det.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPrøv Yoshi’s Crafted World allerede i dag
Næste indlægTeam Sonic Racing nærmer sig målstregen
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!